Her får Zaha drømmetreff

England vant komfortabelt 3-0 over Romania, men etter kampen var det Zahas perlemål alle snakket om.

– KUNNE HATT HATTRICK

– Jeg har hatt et inderlig ønske om å få den etterlengtede scoringen så lenge. Jeg fikk en bra sjanse der og tok godt vare på den. Men jeg skulle kanskje hatt flere. Jeg hadde noen bra sjanser i 2. omgang og burde kanskje scoret hattrick, sa en smilende Zaha til ESPN etter kampen.

Den ferske United-spilleren ble også kåret til banens beste etter kampslutt.

Sjekk Zahas utsøkte fulltreffer her

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»http://www.youtube.com/embed/WS_Hhh_ShCk» frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>

ZAHA BRILJERTE

Det var en jevn innledning på oppgjøret på Adams Park i Wycombe, men til tross for at de rumenske gjestene fort kunne fått et tidlig straffe, var det England som gradvis overtok spillet.

Etter 34 minutter fikk Wilfried Zaha ballen fra Liverpools Raheem Sterling like utenfor hjørnet av 16-meteren. United-spilleren, som er på lån til moderklubben Crystal Palace resten av sesongen, tråklet seg forbi et par rumenske forsvarere før han kaet ballen i lengste hjørne, helt utagbart for Romanias keeper.

1-0-scoringen til Zaha var ikke mer enn England fortjente etter 1. omgang og ledelsen burde vært enda større. Det ble imidlertid med Zahas perle før pause for Stuart Pearce sine unggutter.

Zaha var et konstant uromoment for det rumenske forsvaret før pause og etter hvilen fortsatte United-spilleren å skape problemer i de bakre rekker hos rumenerne.

Etter ganske nøyaktig èn time kom uttellingen på ny for England.

Jonjo Shelvey slo inn fra høyrekanten, og Zaha dro bort to rumenske forsvarere, noe som ga rom for innbytter Jack Robinson på bakerste stolpe. Han gjorde ingen feil og økte Englands ledelse til 2-0.

Ti minutter etter fikk Zaha en ny kjempesjanse da han fikk stå mutters alene med keeper på 6-7 meters hold, men Romanias keeper vartet opp med en solid redning og forhindret Zaha i å bli tomålsscorer.

Etter 88 minutter ble Zaha bytter ut til fordel for Connor Wickham, og bare sekunder etter økte Nathan Delfouneso til 3-0 for England som også ble sluttresultatet.