– Hent Fellaini

Lou Macari mener at David Moyes ikke trenger å kikke lenger enn til sin gamle klubb, for å finne den perfekte midtbanespilleren.

Lou Macari spilte nesten 400 kamper på midtbanen for United i løpet av 70- og 80-tallet, og burde vite ganske så godt hva som skal til for å være god nok for klubben. Den italiensk-ættede skotten har nå gjort seg opp en mening, og sier at Marouane Fellaini vil passe bedre inn i laget, enn det Cesc Fabregas kan gjøre.

– Det Fellaini bidrar med, som du ikke får av Fabregas, er mål. Han liker å gå fremover, og jeg er ikke sikker på at Fabregas er like god der. Det han gjør, er å få ballen til å gå fra side til side, sa Macari til talkSPORT.

BLI: Lou Macari vil beholde Wayne Rooney på Old Trafford.
Lou Macari mener Moyes burde gå for Fellaini.

– De er desperate etter å få inn en der. Det mangler en eller to nå. Ashley Young er skadet, Antonio Valencia er ikke med på turneen, Ryan Giggs blir ikke akkurat yngre, og Paul Scholes er borte.

Denne ukens rykter har sagt at United allerede har lagt inn et bud på rundt 25 millioner pund for Fabregas, etter at de tapte kampen om Thiago Alcantare, som til slutt signerte for Bayern Munchen. Fellaini vil trolig være tilgjengelig for 24 millioner pund.

– Forrige sesong ropte folk etter en midtbanespiller, og i den kommende sesongen vil behovet være enda større, avsluttet Macari, som også fikk støtte av Dennis Irwin.

– Nå som Scholesy har lagt opp, har de mistet en fantastisk fotballspiller, og med sykdommen til Fletcher, vet man ikke om han kommer til å returnere. Det kan nok være slik at de trenger å forsterke, men jeg er sikker på at David Moyes vil ha sine egne tanker om det, sa Irwin.