Henriquez scoret for Wigan

Men måtte likefullt se sine vikarierende arbeidsgivere tape 2-3 mot Sunderland. Se hvordan det har gått med de utlånte.

Wigan 2-3 Sunderland

Angelo Henriquez noterte seg i dag for sin første scoring for Wigan. Han startet kampen på benken for The Latics, men kom inn etter 71 minutter. Kun åtte minutter senere satt ballen bak Simon Mignolet i Sunderland-målet, men det strakk desverre ikke til og Sunderland vant 3-2 etter scoringer av Steven Fletcher (2) og David Vaughan. Wigans første mål var selvmål av en uheldig Vaughan som altså laget mål i begge ender.

West Ham 1-1 QPR

Uniteds brasilianske venstreback Fabio fortsetter å figurere fast på et QPR-lag som ser ut til å ha tatt seg sammen. Den unge brassen spilte hele kampen i ettermiddag, uten å skille seg spesielt ut. QPR ligger fortsatt på sisteplass i Premier League med beskjedne 15 poeng.

Peterborough 1-1 Hull

Både Davide Petrucci og Scott Wooton startet kampen for Peterborough tidligere i dag. Wooton fikk hele kampen i midtforsvaret, mens Petrucci ble byttet ut etter 62 minutter. Skjebnen ville det slik at det var Petruccis erstatter, Grant McCann som scoret utligningsmålet i det 79. minutt etter at Robert Koren hadde sendt gjestene i ledelsen i slutten av første omgang.

Leicester 1-0 Middlesbrough

Allerede i går fikk Michael Keane og Leicester tre viktige poeng i jakten på Cardiff på toppen av tabellen. Keane spilte hele kampen for vertene, og etter dagens kamper ligger Leicester på en 2. plass – á poeng med Hull på 50 poeng.

Sean McGinty fikk derimot ikke muligheten til å spille i ettermiddag, da kampen mellom Crawley og Carlisle ble utsatt grunnet snø og lave temperaturer.