Henderson vant United-duellen

DE UTLÅNTE: Dean Hendersons Shrewsbury slo Sam Johnstones Aston Villa i treningskamp.

Vi har lånt ut to målvakter til 2017/18-sesongen: Dean Henderson skal tilbringe sesongen i Shrewsbury, mens Sam Johnstone  blir lånt ut til Aston Villa igjen.

Morsomt nok skulle klubbene møtes i en treningskamp, slik at vi ville få en skikkelig United-duell. Vi tenkte jo «kan dette bli noe annet enn 0-0?» naturligvis, men det ble det ikke.

Så lenge begge var på banen, stod det 0-0, og begge så også ut til å ha flere gode inngripener. Henderson gikk ut i det 52. minutt, mens Johnstone ble værende på banen gjennom hele oppgjøret.

Mot slutten av kampen scoret Shrewsbury to mål, og sørget for at Henderson vant United-duellen, men heldigvis vil nok få skylde på Sam Johnstone for Aston Villa-tapet. Det første målet kom på en dødball, i det hjørnet der Johnstone hadde plassert en forsvarsspiller til å passe på, mens det andre baklengsmålet kom på en avslutning fra 17 meter nede i hjørnet etter usedvanlig sløvt forsvarsspill.

Villa reduserte mot slutten på straffespark, uten at det var nok. En god start for Dean Henderson hjemme på New Meadow, mens Sam Johnstone neppe mister selvtilliten av dette tapet, akkurat.

SLAPP INN TO: Sam Johnstone.