Henderson unngikk tap i PL-debuten

DE UTLÅNTE: Våre utlånte keepere kan være fornøyd med poengfangsten denne lørdagen.

Jacob Carney har nå blitt utlånt til non-league-klubben Stocksbridge Park Steels for å være reservekeeper der frem til slutten av september, og dermed har United fire spillere utlånt for øyeblikket – alle keepere.

Her er vår oversikt over hvordan det gikk med dem i helga.

Bournemouth 1-1 Sheffield United

Dean Henderson var en viktig brikke for Sheffield United-laget som rykket opp sist sesong, og lørdag ettermiddag Premier League-debuterte målvakten for samme lag, etter at han ble lånt ut på nytt til South Yorkshire-klubben.

Motstander var Bournemouth, og lenge var det en overraskende rolig ettermiddag på sørkysten for Henderson, siden Bournemouth slet med å komme seg til skudd.

Etter rundt en time spilt begynte skuddene mot Henderson å komme, og han hadde først en meget god redning på et skudd fra Bournemouth-debutant Billing, før han kort tid etterpå hadde en glimrende reaksjonsredning på et skudd fra kort hold. Problemet var at han umulig kunne unngå å gi retur, og den var Chris Mepham først på, og stopperen sendte Bournemouth i ledelsen.

Noen minutter før slutt reddet klubblegenden Billy Sharp poeng for Sheffield United, og dermed unngikk Henderson tap i Premier League-debuten.

Gillingham 1-2 Burton Albion

Kieran O’Hara debuterte sist helg for Burton Albion med tap mot Ipswich. O’Hara skal den gang ha vært god, men et frispark som skiftet retning førte til at det ble tap mot en av opprykksfavorittene på hjemmebane.

Denne lørdagen fikk O’Hara problemer med vinden, noe som bidro til at han glapp ballen slik at Gillingham kunne sette inn 1-0, men Brewers snudde kampen, og tok til slutt en sterk borteseier.

O’Hara virker å ha gjort en OK innsats i resten av kampen.

PS. I tillegg spilte både Stalybridge Celtic (Alex Fojticek) og Stocksbridge Park Steels (Jacob Carney) treningskamper denne lørdagen. Stalybridge vant 5-0, mens Stocksbridge tapte 1-3, og begge United-keeperne startet for sine lag.