Henderson tilbake – baklengs etter ett minutt

U23-laget har hatt en svak start på sesongen og fikk hjelp av Dean Henderson og Phil Jones mot Arsenal. Det hjalp lite.

Henderson slapp inn kampens første mål etter bare ett minutt, og til slutt tapte United 1-3 i London.

Dermed står mannskapet til Neil Wood fortsatt uten seier fire kamper inn i sesongen.

Folarin Balogun ble matchvinner med sine to scoringer for Arsenal. 20-åringen førstelagsdebuterte i august mot Brentford og gjorde både 1-0 og 2-0 til hjemmelaget i første omgang.

Shola Shoretire reduserte for United etter en drøy time, men scoringen ble stående igjen som et trøstemål.

Henderson har slitt med ettervirkningene av coronasykdom, mens Jones ikke har vært i aksjon for førstelaget på halvannet år.

– Forhåpentligvis kan de returnere til førstelaget om ikke altfor lenge, har Ole Gunnar Solskjær sagt.

U23-laget har tatt to poeng på fire kamper.

Kampen ble ikke sendt på MUTV grunnet nye regler som forbyr klubbene å sende U23-kamper samtidig som det vises Premier League på TV i England.

U23: Arsenal 3-1 Manchester United

Premier League 2
Meadow Park, Borehamwood

Mål: 1-0 Folarin Balogun (1), 2-0 Balogun (40), 2-1 Shola Shoretire (63), 3-1 Charlie Patino (90).

G Svidersky

United: Dean Henderson, Charlie Wellens, Björn Hardley, Phil Jones, Teden Mengi, Martin Svidersky, Shola Shoretire (Charlie McNeill, 75.), Charlie Savage, Joe Hugill, Hannibal Mejbri, Zidane Iqbal.

Uben.innb.: Radek Vitek, Sam Murray, Paul McShane, Sam Mather.