– Heller United enn Pep

United-oppholdet har satt mer preg på Piqué enn Pep Guardiola.

Selv om gamletreneren Josep Guardiola er manager i Manchester City, har oppholdet hos de røde djevlene preget Gerard Piqué mer enn den tidligere Barcelona-treneren rakk å gjøre.

Da han fikk spørsmål om hvem han håpte skulle vinne Premier League var svaret klart: Manchester United.

– Mellom Pep og United, ville jeg gått for det siste. Jeg hadde noen virkelig bra år der, og jeg har alltid sett på det som et andre hjem, sa den spanske midtstopperen til Marca.

Stopperen ble hentet hjem til Barcelona av nettopp Josep Guardiola i 2008, og var en sentral del av de tre ligatitlene og to Champions League-gullene klubben vant under de fire årene med den nåværende City-sjefen.

Årsaken til at han dro skal visstnok ha vært hjemlengsel, men det var ikke nødvendigvis lett for stopperen å forlate klubben som først ga ham smaken på seniorfotball.

– Jeg vil alltid være mer enn rød djevel, selv om jeg innrømmer at jeg også liker City fordi det er folk jeg kjenner der, blant annet Txiki (Begiristain) som hjalp meg med å komme til Barcelona, og lagkamerater som Jesus Navas og David Silva, sier han videre.

Den første av de mins to duellene mellom Guardiola og Mourinho går for øvrig av stabelen allerede 10. september, da de lyseblå gjester Old Trafford.