Foretrekker Bale fremfor Ronaldo

Cristiano Ronaldo er ikke Gary Nevilles drømmekjøp for United.

Det snakkes stadig vekk om en mulig Cristiano Ronaldo-retur til Manchester United, og Gareth Bale er også et navn som dukker opp i ryktespalten vår.

Kanskje vil det være mulig å hente en av de to Real Madrid-spillerne etter hvert, kanskje ikke, men United-legende Gary Neville er i alle fall klar på hvem han helst ønsker til klubben av de to.

– Jeg er ikke sikker på om det vil være en bra ting for Cristiano å komme tilbake. Følelsene sier «kom tilbake», men husker du da Newcastle pleide å hente tilbake sine gamle spillere som managere? Så startet Liverpool med å gjøre det, og jeg tenkte «nei, la oss ikke bli en klubb som det», jeg ønsker ikke den typen lengting etter fortiden, sa Neville ifølge Sunday People.

cl082
GODE TIDER: Gary Neville og Cristiano Ronaldo, Moskva 2008.

– Jeg ville foretrukket at vi fikk tak i Gareth Bale, og det er ikke av manglende respekt for Cristiano, som er kanskje det største talentet jeg noen gang har spilt med – ikke den beste spilleren, men den mest talentfulle. Han er en fantastisk spiller, og det han gjorde noen år for United var av en annen verden, og det var et privilegium å være en del av det.

– Men tanken på at han kommer tilbake som en svanesang [på slutten av karrieren]… det vil ikke bli det samme for ham som det var før, og det vil ikke være det samme for oss, og jeg er usikker. Det ville handlet om følelser, og jeg er usikker på om følelser og sport virkelig fungerer sammen på den måten.