Heinze vil ha Ronaldo til Real

Tidligere United-spiller Gabriel Heinze vil ha Ronaldo til Real Madrid.

De fleste i fotballverdenen har en mening om Ronaldos karrieremuligheter. Gabriel Heinze, som selv hadde en dramatisk avslutning i United, burde kanskje holdt seg for god til å kommentere Ronaldos fremtid. Men argentineren råder verdens beste spiller til å velge Real Madrid fremfor europas beste lag.

"Jeg tror ikke Ronaldo vil bli bedre som fotballspiller. Han har allerede ferdigheter på lik linje med Gud," mener Heinze, ifølge nettstedet Tribalfootball.com

"Hvis jeg måtte betale for en spiller, måtte det bli han. I Madrid ville vi ønsket han velkommen med åpne armer. Jeg tror ikke han ville hatt noen problemer med å tilpasse seg noen lag i verden. Spillere med hans kvalitet passer inn i et hvert lag," avslutter venstrebacken som opprinnelig ønsket seg bort fra United til fordel for Liverpool!

Heinze fikk 83 kamper for United. Til tross for at argentineren ble kåret til årets United-spiller i 2004/05-sesongen, vil nok backen bli husket som mannen som av en eller merkelig grunn ønsket seg bort til erkefienden Liverpool. Istedenfor havnet han altså i Real Madrid.

Les mer om mannen som ikke forstod noe!