Hat-trick i storseier

Jesse Lingard scoret tre mål i løpet av ni minutter da United-reservene knuste Spartans hele 7-1.

Warren Joyces mannskap hadde allerede lagt tre kamper bak seg og hadde, uten å imponere, vunnet 4-1 over Curzon Ashton og 2-0 over Fleetwood Town. Mot Shrewsbury Town for nøyaktig en uke siden, måtte laget derimot tåle å tape med 2-1, i en kamp Shrewsbury til dels dominerte.

Reservene hadde dermed mye å bevise, og det var nettopp dét de gjorde borte mot Spartans i Edinburgh. John Cofie åpnet scoringsballet etter seks minutter etter å ha skutt via stolpen og inn, men vertene utliknet like før sidebytte da Alex King scoret fra straffemerket.

For det var først etter pause at Uniteds nest beste virkelig skulle vise seg fram, og det var anført av Jesse Lingard at målene rant inn. Først banket han inn en scoring i krysset fra over 20 meter. Åtte minutter senere ordnet han nok en nettkjenning fra straffemerket, og før den fremmøtte United-fansen var ferdige med å juble over straffescoringen lobbet han ballen over keeper og sørget for sitt tredje mål på ni minutter.

Men United var ikke ferdige selv med en 4-1-ledelse. Larnell Cole ordnet nummer fem – også denne scoringen fra ellevemetersmerket – og like før slutt satte han opp Michael Keane, som skrudde inn 6-1. Cole fikk også æren av å avslutte scoringsballet selv, da han var først på returen etter at Danny Drinkwaters opprinnelige forsøk hadde blitt reddet.

Det endte 7-1 til reservene, som endelig imponerte igjen etter to trauste oppkjøringskamper.

1-7 Cole (90)

United: Tomasz Kuszczak (Sam Johnstone 46), Larnell Cole, Luke Giverin, Jesse Lingard, Darron Gibson (Michaele Fornasier 46), Tom Thorpe (Ezekiel Fryers 46), Rafael Leao (Paul Pogba 56), Max Lonsdale (Oliver Norwood 56), John Cofie (McGinty 56), Davide Petrucci (Danny Drinkwater 56), Will Keane (Michael Keane 46)

Ubenyttet innbytter: Liam Jacob

Kampen starter klokken 16.00 norsk tid, og United.no vil oppdatere denne artikkelen med de viktigste hendelsene.

VIKTIGE HENDELSER:

90 min: Slutt, 7-1.

90 min: Og det stopper ikke. Larnell Cole med sitt andre og United sjuende på kvelden når han setter inn en retur etter Drinkwaters skudd.

87 min: Målene renner inn. Michael Keane er en sjelden mann på scoringslista, men ordner nå 6-1.

64 min: Nok en straffe for United. Denne gangen stepper Larnell Cole opp og setter inn Uniteds femte.

59 min: Hat-trick på ni minutter! Lingard går på en lang ball og lobber over keeper. 4-1.

58 min: Lingard setter inn sitt andre for ettermiddagen, denne gangen fra straffemerket.

56 min: United gjør fire nye bytter – Pogba, McGinty, Norwood og Drinkwater kommer inn.

50 min: Jesse Lingard fyrer av fra langt hold og setter inn Uniteds andre for ettermiddagen. 2-1!

45 min: Pause, 1-1.

42 min: Petrucci feller en Spartans-spiller – det påfølgende straffesparket blir scoret på, og dermed står det 1-1.

38 min: Spartans med et skudd på mål, men Kuszczak redder sikkert.

6 min: John Cofie sender United i ledelsen med en solid avslutning etter å ha blitt spilt gjennom av Larnell Cole. Fantastisk start for reservene!

1 min: Kampen er i gang.