Hat-trick for Birmingham

Birmingham har brukt hele Deadline Day i Manchester. Tre spillere er hentet på lån.

Det skjer alltid spennende ting på Deadline Day, og for noen klubber skjer det mer enn andre.

For Uniteds del har det meste handlet om å sende unggutter ut på lån, og Birmingham har blitt destinasjonen til tre av dem.

Tyler Blackett og Tom Thorpe pakket sakene sine tidligere på dagen, mens Federico Macheda nå også har sluttet seg til dem, noen få timer før overgangsvinduet stenger.

Macheda

Macheda har rukket å bli 22 år, uten at han har vært noen stor suksess hverken for United, eller klubbene som har lånt han.Profil: Federico Macheda

Sampdoria, Queens Park Rangers og VfB Stuttgart lånte han i de forrige sesongene, og i denne har han vært hos Doncaster, der han scoret tre mål på 15 kamper.

United har gitt avkall på retten til å hente Macheda tilbake før sesongen er over, og i Birmingham satser de såpass på han, at de gir han drakt nummer 9, og planen er at han er med allerede i denne helgens kamp, i følge klubbens nettsider.

Thorpe

U21-kaptein, Tom Thorpe hentes på nødlån av Birmingham frem til 3. mai. United har muligheten til å hente tilbake Thorpe fra 1. mars, dersom de skulle ønske det.Profil: Tom Thorpe

«God på bakken, og fantastisk i luften», er ordene Championshipklubben bruker på å beskrive Thorpe på sine nettsider.

Den Manchester-fødte unggutten har vært med å vinne både FA Youth Cup og U21 Premier League for United. Nå har han fått draktnummer 5, og er ventet en startplass i laget som møter Derby allerede lørdag.

Blackett

19 år gamle Blackett er utlånt for resten av sesongen. Blackett har vært i United siden han var åtte år gammel, og var med å vinne FA Youth Cup i 2011. Profil: Tyler Blackett

I Birmingham er han tiltenkt rollen på venstreback, og han får drakt nummer 37.

Klubben beskriver nyervervelsen som sterk, raskt og god på frispark, på deres nettsider. Som Thorpe og Macheda, går Blackett rett inn i kamptroppen til helgens møte med Derby.