Har tro på de nye

Javier Hernandez (bildet) og Chris Smalling har allerede imponert sine nye lagkamerater.

Javier «Chichartio» Hernandez har for tiden ferie etter å ha spilt VM for Mexico, men han har allerede imponert Darren Fletcher.

– Han ser veldig skarp ut, og virker ung og sulten. Han scoret noen bra mål i VM og jeg tror han vil bli en god signering, sier Fletcher til ManUtd.com.

Wes Brown har også latt seg imponere og er enig med Fletcher:

– Javier gjorde det veldig bra i VM, og storspilte når han kom på banen. Forhåpentligvis kan han og Chris (Smalling) passe inn og bli klare for den nye sesongen.

Chris Smalling er med United til USA, og United-fansen vil sannsynligvis få se han i aksjon mot Celtic natt til lørdag. Den tidligere Fulham-spilleren har allerede vist seg frem på treningsfeltet og Fletcher ble overrasket over hans unge alder.

– Chris har trent med oss noen dager og han er en stor, høy og sterk spiller. Jeg visste ikke hvor ung han var før han sa det til meg, og jeg tror han har et stort potensiale. Han kommer til å bli en god atlet og når han lærer hva Manchester United handler om så blir han en toppspiller, sier Fletcher om 20-åringen.

Hva mener du? Blir Hernandez og Smalling suksesser i United-trøya, og hvor mye kan vi forvente av dem kommende sesong? Logg deg inn og kommentér under!