– Har hatt en alvorsprat med Young

Sir Alex røpet på fredagens pressekonferanse at han tar «diving»-anklagene mot Ashley Young på største alvor.

United-manageren kunne også opplyse at Young fikk seg en smell i søndagens oppgjør mot gamleklubben Aston Villa, men at han likevel regnet med å ha ham klar til helgens kamp mot Everton.

Klar blir derimot ikke..:

Paul Pogba (bildet til høyre). – Han pådro seg en leddbåndskade i mandagens reservelagskamp, så han blir trolig ute resten av sesongen.

Og heller ikke..:

Michael Owen. Han har trent sammen med førstelaget i en ukes tid, og det er jo gode nyheter. Om det er en spiller som er i stand til å score viktige mål, så er det han. Men når han først skader seg blir det alltid langvarig. Da snakker vi om måneder heller enn om uker. Veldig uheldig, for han er en fantastisk avslutter.

– Vi vil nå gjøre vårt beste for å få ham tilbake. Klarer vi det vil han være aktuell for innbytterbenken. Men vi rekker ikke å få ham klar til søndag.

Anderson..?

– Når det gjelder ham, tror jeg ikke vi vil se ham mer denne sesongen. Det er bare fire kamper igjen, så det blir vanskelig for ham.

Wayne Rooney mot 250?

United-spissen står i øyeblikket bokført med 178 scoringer for Manchester United. To til, og han passerer legender som Dennis Viollet og George Best på klubbens toppscorerliste. Men vil han en dag klare å klatre helt til topps? Da må han i så fall opp i 250.Til dette svarte Ferguson:

– Når det gjelder rekorder har Wayne tiden på sin side. Han har alle muligheter, og er på god vei, til å passere Sir Bobbys rekord.

Om «diving»-beskyldningene mot Ashley Young:

Ashley Young har måttet tåle knallhard kritikk for måten han har tilegnet seg straffespark i de to siste hjemmekampene. Mot QPR gikk han i bakken etter å ha blitt knipset på av Shaun Derry (som ble utvist), før han i sist søndags kamp mot Aston Villa dundret i gresset på teatralsk vis etter at han (riktignok) var blitt hektet opp.

– Jeg har hatt et ord med Ashley. Han forsto hva jeg ville frem til, så jeg håper det blir med det, sa Ferguson om den saken.

Om David Moyes:

– Det er fenomenalt hva han har klart å få til gjennom disse ti årene, ikke minst med tanke på de økonomiske begrensningene han må ta hensyn til. Men likevel har han fått det til, igjen og igjen. At han fortsatt oppnår gode resultater og klarer å holde laget sitt på øvre halvdel av tabellen, strider mot all logikk.

Om kampen mot Everton:

– Vi håper at vi vil klare å fremvise samme form som vi gjorde mot Aston Villa sist søndag. Men det finnes ikke enkle kamper mot Everton. Likevel får vi håpe at vi oppnår det resultatet vi er ute etter.

– At Everton røk ut av FA-cupen (tapte semifinalen mot Liverpool; journ.anm.) var ikke bra for dem. De gikk til oppgjøret i god form, og det er alltid skuffende å tape et derby mot byrivalen. Likevel, og uansett hva som hadde skjedd, står vi overfor en tøff oppgave. Vi regner alltid med vanskelig motstand og vi er forberedt.

Dette var i korte trekk det Sir Alex hadde å si til pressens utsendte.