– Har det som skal til

Rene Meulensteen melder seg torsdag på i en stadig lengre rekke av Ole Gunnar Solskjær-beundrere. Nederlenderen tror Solskjær har det som trengs for å bli en suksessfull trener og manager.

Treneren, med et særskilt ansvar for tekniske ferdigheter, er mektig imponert over Solskjærs evner og taktiske innsikt som trener. Skal en tro Meulensteen kan vi forvente mye av Solskjær i årene som kommer.

"Som spiller hadde Ole Gunnar unike produktive egenskaper. Han var en ener til å lese kamper og motstandere. Denne ferdigheten vil hjelpe han som trener og manager. Han har et godt øye for hvilke taktiske grep som må gjøres i kampens hete. Jeg ser ofte kamper med han, og han forstår hvilke endringer som må gjøres, og hvorfor en kamp utvikler seg som den gjør. Det lover godt".

"De tingene som gjorde Ole Gunnar suksessfull som spiller vil gjøre han suksessfull som leder. Han har en fantastisk vilje og et godt fokus, i tillegg til at han evner å lære nye ting. Dette er egenskaper du trenger for å bli en vellykket manager", avslutter Meulensteen.

Kilde: manutd.com