– Har Zaha i tankene

David Moyes har Zaha i tankene når han skal ta ut laget til tirsdagens møte med Norwich.

Tirsdag er det duket for nok en hjemmekamp når United tar imot Norwich i ligacupen.

Wilfried Zaha var Sir Alex Fergusons siste signering før han i sommer ga seg som klubbens manager, og unggutten har enda ikke fått sin debut i Premier League. Zaha derimot på benken forrige helg mot Southampton og var blant startelleveren under Community Shield-oppgjøret mot Wigan Athletic i august.

Den siste tiden har det florert med rykter om at Zaha kan bli sendt på utlån i januar, men ifølge David Moyes er det ventet at unggutten vil få skinne i den røde drakta om ikke lenge.

– Det var ikke rett øyeblikk for å sette han innpå, selv om jeg gjerne skulle ha sett han spille. Vi ønsker ikke å gjøre noe forhastet, men heller finne rett tidspunkt, sa Moyes til klubbens offisielle hjemmeside.

– Vi har snakket om å se på saken i januar, ettersom jeg ønsker å se hvordan han utvikler seg gjennom de seks månedene. Konkurransen på sidene med Nani, Antonio Valencia, Ashley Young, Adnan Januzaj  til og med Shinji Kawaga gjør det ikke noe lettere.

– Zaha har på ingen måte gjort noe galt som gjør at han ikke har fått spille, det er kun at det er stor konkurranse mellom spillerne. Vi vil se på saken igjen i januar, men vi vil forsøke å gi han mer spilletid. Zaha er definitivt i tankene mine fremover.