Har scoret i hver debut fra start: Får vi dette mot WBA?

Manchester United er Edinson Cavanis fjerde klubb i Europa etter at han flyttet fra Uruguay som 20-åring.

Europa-eventyret startet i italienske Palermo, fortsatte i Napoli og deretter Paris St. Germain i Frankrike før han altså reiste til Manchester tidlig i høst.

Det interessante er at målmaskinen alltid har scoret i debutene sine fra start i Europa, og fortsatt ikke har debutert fra start for United.

Palermo, debut mars 2007:

Hans første kamp var et innhopp hjemme mot Fiorentina, der han utliknet med et Marco van Basten-fra-EM-finalen-liknende-mål.

Se det vanvittige treffet her:

Uka etter startet han så for sin nye klubb for første gang, borte mot Sampdoria, og nok en gang ble det scoring.

Åtte minutter ut i 2. omgang headet han nemlig ballen inn i hjørnet etter et innlegg fra høyre, i kampen som endte 1-1.

Se målet i debuten fra start her:

Napoli, debut august 2010:

Cavani fikk først en halvtime som innbytter hjemme mot Elfsborg i Europa League-kvalifiseringen uten å score, men i returkampen i Sverige ble han sendt utpå fra start av.

Da dommeren blåste av hadde han scoret begge målene i 2-0-seieren.

Det første var en knallhard direkte-avslutning langs bakken. Det andre var en kontrollert heading på bakre stolpe i motsatt hjørne etter et innlegg fra høyre.

Se 1-0-målet mot Elfsborg i hans første kamp fra start for Napoli her:
(Merk: Den ville feiringen til kommentatoren)

Paris St. Germain, debut august 2013:

Det var litt det samme her som i Napoli.

Først fikk uruguayaneren et 20 minutters innhopp uten å score borte mot Montpellier, men da han ble sluppet fri fra start i hjemmekampen uka etter så reddet han 1-1 mot AC Ajaccio.

Nok en gang var det også en scoring av det spektakulære slaget. Han vendte opp på 20 meter, og dunket ballen i krysset med venstrebeinet.

Se scoringen i hans første kamp fra start for PSG her:

Manchester United, høsten 2020:

Cavani har fortsatt til gode å starte en kamp for United.

Det har blitt totalt 98 minutter med spilletid så langt, fordelt på fem innhopp. I det siste, det ti minutter lange innhoppet mot Everton, fikk han også sin første scoring for United.

Så er spørsmålet om Ole Gunnar Solskjær sendes ham utpå fra start mot WBA lørdag kveld, og om Cavani i så fall leverer som han har gjort det i sine andre debuter på europeisk jord – med scoring.