Melder at Sancho vil bli presentert i den nye United-drakten denne uken

Tirsdag formiddag kommer det som etter alt å dømme er det nest siste steget i den årelange overgangssagaen rundt den unge og lovende engelske kantspilleren Jadon Sancho.

Ifølge både engelske og tyske medier er angriperens medisinske test på Carrington fullført, noe som betyr at det etter alt å dømme bare er offentliggjøringen av Uniteds nye storkjøp som gjenstår.

BBCs United-journalist Simon Stone mener å vite at denne sannsynligvis vil finne sted senere denne uken. The Telegraphs James Ducker skriver at meldingene som siver ut fra Old Trafford tyder på at den endelige bekreftelsen på overgangen i alle fall ikke vil finne sted tirsdag.

Medisinsk test tirsdag

Det var mandag kveld at den troverdige United-journalisten Chris Wheeler i Daily Mail meldte at Jadon Sancho ville gjennomføre den medisinske testen på Carrington på tirsdag, noe vi også har omtalt i vår ryktespalte.

Nå er det altså flere ting som tyder på at det hele er gjennomført.

Først meldte Dortmund-avis Ruhr Nachrichten at den medisinske testen er gjennomført, og kort tid etterpå skrev Fabrizio Romano at Manchester United og Dortmund har signert alle papirer involvert i overgangen, og at Sancho har fullført den medisinske testen.

Nå forbereder klubben visstnok Sancho-annonseringen – med den nye Manchester United-drakta.

Etter at overgangen er fullstendig i boks, er Sancho ventet å få seg noen ukers ferie, i likhet med resten av Uniteds EM-spillere.

Melder om femårskontrakt med opsjon på ett år til

1. juli kom bekreftelsen fra både United og Dortmund om at de to klubbene hadde kommet til en enighet om en overgangsavtale for den 21 år gamle flankespilleren.

Uniteds beundring for den tidligere Manchester City-akademispilleren har lenge vært en dårlig skjult hemmelighet og ryktene om at Old Trafford-klubbens jakt på engelskmannen strekker seg over ett år tilbake.

Det lyktes ikke Ole Gunnar Solskjær og kompani å få tak i Sancho forrige sommer, men inn mot inneværende overgangsvindu har det sett stadig mer ut som at United ville kapre stortalentet.

Bekreftelsen fra 1. juni slo dog fast at Sancho ikke er United-spiller før den obligatoriske legesjekken er bestått og pennen satt til papiret. Det er disse små hindrene som nå ser ut til å være forsert.

Nevnte Ducker skriver at Sanchos kontrakt vil holde ham på Old Trafford i fem år, mens United har opsjon på ytterligere ett år. Ifølge Ruhr Nachrichten vil Sancho tjene 300 000 euro i uka, noe som skal være det dobbelte av hva han tjente i Tyskland.