– Har et problem vi må løse

Mangelen på mål bekymrer Louis van Gaal.

0-0 mot Manchester City var kanskje ingen katastrofe, men 0-0 etter 120 minutter mot Championship-laget Middlesbrough og tre straffebom i straffesparkkonkurransen har gjortUnited-manager Louis van Gaal bekymret.

Onsdags kveld så han United brenne den ene sjansen etter det andre og mangelen på effektivitet kan koste United dyrt om ikke Van Gaal finner en resept mot scoringsvegringen til United.

– Det er veldig skuffende. Vi må løse dette problemet. Vi blir nødt til å sette sjansene, sier Van Gaal til MUTV etter kampen.

Nederlenderen gjorde ni endringer fra laget som møtte City på søndag, men kommer trolig til å gjøre en rekke endringer igjen på laget som møter Crystal Palace til helgen. For det var slett ikke alle som fikk godkjent av Van Gaal etter onsdagens kamp.

– Jeg er fornøyd med noen av spillerne mine, men skuffet over andre. Slik er det for en manager, sier han kryptisk.

– Nå er vi ute så jeg er meget skuffet og spillerne er skuffet. Fansen er veldig skuffet fordi vi var så nære, sier Van Gaal til klubbens tv-kanal.

Van Gaal mener United ble snytt for straffe da Ayala dyttet ballen unna med hånden, men er forsiktig i sin kritikk av dommer Lee Mason.

– Alle så det (at det var straffe), men reglene til FA er slik at jeg ikke kan si noe mer.

Van Gaal mener United var uheldige som ikke vant, men sier han ikke vil skylde på uflaks i det uendelige.

– Du må fortjene å ha hellet med deg. Mot City var vi uheldige, men vi kan ikke si at vi er uheldige hver gang, oppsummerer en skuffet United-manager. 

Van Gaal bekrefter også at Wilson måtte ut med skade i pausen, men det er ikke kjent hvilken skade den unge spissen pådro seg.