– Har en plan om å bli et lag toppspillere ønsker å spille for

Manchester United har hatt kjøpekraft, og evnen til å betale spillere en del, men utenom det er det nok flere andre lag som har fristet toppspillere mer i årene etter at Sir Alex Ferguson ga seg som United-manager.

Nå håper Ole Gunnar Solskjær at dette skal endre seg.

– Vi har en plan om å bli et veldig suksessfullt Manchester United-lag, og et lag som toppspillere ønsker å spille for. Det er opp til oss å fortsette med å bli bedre, og å komme oss nærmere troféene.

Han tror han vil få den nødvendige støtten fra ledelsen og eierne.

– Eierne fortsetter å støtte klubben, og meg selv, og forhåpentligvis kan vi bli bedre. Vi blir det, men vi må gjøre det bedre enn i fjor da vi kom oss til tre semifinaler. Det neste steget er å komme oss til finaler, og igjen å etablere oss som utfordrere i ligaen. Vi kom på tredjeplass sist sesong, men om en ser på de seks foregående årene, så tror jeg vår gjennomsnittsposisjon var femteplass. Så vi har blitt bedre, men vi må fortsette med det.

SIKRET TREDJEPLASSEN I LEICESTER: United vant 2-0 på bortebane mot Leicester i den siste serierunden forrige sesong, og sikret med det Champions League-plassen på bekostning av revene.

Roste Shaw

En som definitivt har forbedret seg denne sesongen, er Luke Shaw.

Venstrebacken har imponert med god form i det siste, og fikk igjen ros av Ole Gunnar Solskjær.

United-sjefen tror nye tilvekster både på hjemmebane og på jobb har hjulpet Shaw.

– Han har jobbet hardt, han har vist skikkelig dedikasjon og fokus – og jeg tror kanskje at det å bli far har hjulpet Luke veldig.

– Vi har tro på ham. Han visste med en gang jeg kom til klubben hva jeg tenkte om ham. Og med Alex [Telles] som kom inn, så innså han at han virkelig må prestere for å bli værende på laget, for han konkurrerer mot en toppspiller.

IMPONERER: Luke Shaw.