Har du hørt om «Wakanda Forever»?

«Black Panther» er Marvel-filmen som inspirerer Jesse Lingard.

Han hadde ikke scoret siden FA-cupavansementet mot Yeovil, men det var nok ikke mange på Old Trafford som ofret de heller middelmådige forestillingene den siste måneden en tanke da Jesse Lingard stanget inn vinnermålet mot Chelsea søndag ettermiddag.

25-åringen lot selvfølgelig ikke anledningen til å feire målet gå til spille og stilte seg opp i en positur med armene i kors foran brystkassen ved hjørneflagget mellom East og South Stand.

MATCHVINNER: Slik feiret Jesse Lingard 2-1-målet mot Chelsea. SKJERMDUMP: TV 2 Sumo

Inspirasjonen er hentet fra den nye Marvel-filmen «Black Panther».

Posituren kalles «Wakanda Forever»-gesturen og har blitt en symbolsk hyllest til den kritikerroste filmen som hadde norgespremiere 14. februar.

«Black Panther» omtales som et gjennombrudd og en milepæl for svart kultur, skriver NRK. En stor andel av hovedrollene er forbeholdt mørkhudede skuespillere, og handlingen er lagt til det fiktive afrikanske landet Wakanda.

Gesten ble tatt godt imot på sosiale medier, som Twitter-meldingene hentet via Manchester Evening News nedenfor illustrerer.

Tidligere har Lingard hentet fram feiringer inspirert av Drake og ble sammen med Paul Pogba også kjent for sin «dabbing» for en tid tilbake.