Ønsker Solskjær-suksess – men ikke i cupen!

– Det har vært en utrolig start for Ole.

Lørdag er det klart for en ny Old Trafford-kamp for Ole Gunnar Solskjær, og denne gangen er det en gammel kjenning på motsatt banehalvdel.

John O’Shea spiller nemlig for Reading nå, og han ble selvsagt spurt om Solskjær da han torsdag ettermiddag møtte pressen.

– Det har vært en utrolig start for Ole. Han har gjort som Sir Matt Busby ved å klare fire seiere på sine første fire kamper, så han har ikke akkurat hatt en dårlig start. Det har vært utrolig.

– En kan se at den enkleste tingen for ham, og jeg er sikker på at han har snakket med spillerne om det, var å få inn spillegleden og friheten til å uttrykke seg på banen – de er i Manchester United fordi de er gode spillere. Det er det viktige.

Bildet over er fra januar 2007, da en Ole Gunnar Solskjær-scoring mot Aston Villa rett før slutt sendte United videre fra FA-cupen.

Også i januar 2018 håper O’Shea på Solskjær-suksess – bare ikke akkurat på lørdag.

– Alt ser ut til å gå hans vei for tiden – han gjør et bytte, og 40 sekunder etterpå scorer innbytteren – men jeg håper han forblir ubeseiret i ligaen, og at han blir slått ut av cupen.

Kan han få jobben som permanent manager i Manchester United?

– Hvorfor ikke? Om han fortsetter dette, og har suksess i – forhåpentligvis ikke FA-cupen – Champions League, og fortsetter rekka i ligaen, så vil han ha gjort seg til en ledende kandidat til jobben, det er helt sikkert.

– Jeg ville elsket det om Ole var ubeseiret i ligaen, men forhåpentligvis kan vi overraske [i lørdagens cupkamp].

SUKSESS: John O’Shea håper United gjør det bra under Solskjær, bare helst ikke i FA-cupen.

O’Shea delte garderobe med United-manageren en del år, og derfor ble iren naturlig nok også spurt om en kunne se at det bodde en manager i Solskjær.

– Han var den typen spiller [som kunne bli en manager], uansett om det var i trening eller kamper. Du visste at han ville være på på deg på trening. Han ville ikke gjøre de enkle løsningene; han prøvde seg på ting, ulike typer løp og han hadde intelligensen, noe en kunne på ham, og hvordan han avsluttet. Han visste alltid hvilke keepere han burde skyte høyt eller lavt mot – det var de små detaljene det handlet om med ham.

Les alt O’Shea sa her.