Håper å ha Sánchez klar mot Tottenham

Alexis Sánchez måtte ut med skade mot Reading, men sjefen håper å ha chileneren tilbake allerede neste helg.

På lørdag var Alexis Sánchez tilbake i folden, etter en lengre periode på sidelinjen med skade.

Det var et comeback som best kan beskrives som blanda drops, og like etter kampslutt var ansvarlig redaktør klar på at det chileneren viste ikke var nok til å rettferdiggjøre en plass i startelleveren mot Tottenham:

«Får håpe skaden ikke setter ham utenfor igjen. Flott målgivende til Lukakus 2-0-mål, men lyktes ellers med lite selv om det var et skudd her og et ok løp der. Må innrømme at forventningene var høyere til ham enn en del av de andre utpå der. Så kan man selvsagt tenke at rammebetingelsene ikke var de beste, at det manglet bevegelse og ikke minst kvalitet rundt ham, men individuelt var dette i mine øyne ikke bra nok til å være aktuelt for en startplass mot Tottenham – selv om han blir skadefri.»

Les resten av vår spillerbørs her! 

Etter 64 minutter var det dessverre over for Alexis Sánchez, som signaliserte til benken at han måtte byttes ut. 

– Forhåpentligvis er det ikke for alvorlig. Han hadde en føling i hamstringen. Han burde ha sagt fra tidligere, for jeg hadde allerede gjort to bytter på det tidspunktet! Forhåpentligvis blir han klar til neste helg (Tottenham).

DUBAI: Sánchez med på flyet! 

– Jeg tror kanskje han er fornøyd med at han gjennomførte 60 minutter. Forhåpentligvis går dette greit, for han har akkurat vært ute en måned. Han hadde gode 20 minutter mot Newcastle, og en god gjennomføring i dag. Alle vet hva slags kvaliteter han besitter, sa Solskjær.

SOLSKJÆR: – Individuelle kvaliteter avgjorde 

Sjefen mente også at Sánchez ville ha gjort det mye bedre i enkelte situasjoner i løpet av oppgjøret, hadde han hatt noe mer kamptrening i beina.

Har dere sett? Dave Garner, faren til United-spiller James Garner, var en av de som led mest av at Sánchez måtte forlate banen noe plutselig. Om Garner senior hadde noe informasjon om at sønnen skulle inn, det vet vi ikke, men han legger i det minste ikke skjul på