iqbal

U23-gutta utliknet på overtid, se målene her

Uniteds U23-lag reiste til London søndag i en kamp som de fleste forventet kom til å bli jevn. Palace og United lå nemlig på 5. og 6. plass før avspark, begge med 28 poeng etter 18 kamper.

Hannibal Mejbri var tilbake i spill på U23-laget, men etter hans fjerde kamp på nivået denne sesongen står han søndag fortsatt uten seier.

Hannibal, som satt på benken for førstelaget for en uke siden, spilte hele kampen og kunne blitt matchvinner langt inn på overtiden, men dessverre stod keeperen i veien.

I stedet var det dermed andre United-navn som stjal overskriftene.

Crystal Palace tok ledelsen 2-0 tidlig i 1. omgang, men på overtid i omgangen hadde Shola Shoretire ballen på venstrekanten. Han slo flatt tversover til Zidane Iqbal som bredsidet ballen i hjørnet.

Nok en målgivende for Shoretire, altså, og Iqbal viste igjen hvor målfarlig han kan være.

Dermed nytt United-håp, etter en omgang Palace fortjente ledelsen i.

Så kunne Palace punktert kampen tidlig i 2. omgang, men etter hvert ble det mer og mer United og på overtid fikk Will Fish beinet ballen i mål fra kort hold. Da var utlikningen fortjent, og om noen da skulle vinne så var det egentlig United – uten at de fikk uttelling på Hannibals mulighet.

Se her for alle resultater, terminliste, referat med mer for U23.

U23: Crystal Palace 2-2 (2-1) Man. United

Premier League 2,
Crystal Palace Academy

G Mejbri, Emeran, Fernandez

MÅL: 1-0 Banks (11), 2-0 Gordon (29), 2-1 Iqbal (Shoretire, 45+1), 2-2 Fish (90+2)

United: Ondrej Mastny – Charlie Wellens (Marc Jurado 90+5), Will Fish, Bjorn Hardley, Alvaro Fernandez – Charlie Savage, Zidane Iqbal – Shola Shoretire , Hannibal Mejbri, Noam Emeran (Alejandro Garnacho 64) – D’Mani Mellor
Ubenyttede innbyttere: Radek Vitek, Paul McShane, Kobbie Mainoo