– Han vil levere for de som gir ham sjansen

Chiles landslagstrener er ikke i tvil.

Det er nesten så man har glemt det, men Alexis Sánchez er fortsatt United-spiller. Han har bare vært på utlån i Inter Milan denne sesongen, og er bundet til United i ytterligere to år

LES OGSÅ: United-spillernes kontrakter

Det betyr at den foreløpige planen fortsatt er at han returnerer til Manchester når utlånet i Italia er ferdig etter denne sesongen (eller kanskje også 30. juni, avhengig av hvordan alt med lånekontrakter ender).

Chiles landslagstrener mener at 31-åringen har vært uheldig.

– Det har vært et traumatisk år for ham, som tortur. Sånn har det vært helt siden han dro fra Arsenal og det første året i United, sier Reinaldo Rueda til SPORT.

– Han kom så til Copa America i Brasil, men ble så skadet i treningskampen mot Colombia i Alicante.

– Dermed gikk Inter-lånet nesten i vasken, og da han endelig var klar igjen så kom pandemien.

– Jeg tror imidlertid at dette er noe han legger bak seg fort. Han er en fantastisk proff med strålende holdninger på treningsfeltet. Han er en type som kommer til å holde et høyt nivå for enhver klubb som gir ham sjansen. Han har fortsatt masse fotball igjen i seg på toppnivå, sier han.

På grunn av skadene så har Sánchez bare startet to kamper for Inter i Serie A denne sesongen, mens det er blitt sju innhopp. Han står med én scoring.

Han har kun fullført 90 minutter for Inter to ganger, og det var i Europa League-kampene mot Ludogorets mot slutten av februar.

Hans foreløpig siste United-kamp var i mai for ett år siden, da han fikk 53 minutter av den svake 1-1-kampen borte mot Huddersfield.