– Han kommer tilbake for å bevise at alle tok feil

Snakk om skader og overganger har preget United i januar.

Hver pressekonferanse har det kommet spørsmål om det er nye spillere på vei inn, og stort sett hver gang har Solskjær svart det samme.

Det gjorde han også på tirsdagens pressekonferanse før City-kampen.

– Jeg har ikke noe å si nå. Mitt fokus er bare på kampen, sier Solskjær.

Han er tydelig på at januarvinduet er svært vanskelig, og at United ikke skal ta noen forhastede beslutninger.

NOE Å BEVISE: Ole Gunnar Solskjær dro opp navnet til Alexis Sanchez på pressekonferansen, og antydet at han skal få en sjanse når han kommer tilbake til sommeren.

– Vi har spillere her som jobber hardt for å komme tilbake også. Men hvis det er noe der ute, så vil klubben vurdere det og se på det. Men det er et vanskelig vindu, det har det alltid vært.

– Jeg kan ikke huske hvor mange gode avtaler vi har fått til. Henrik (Larsson) var god, Nemanja (Vidic) og Patrice (Evra) var to gode. Alexis også vil komme tilbake til sommeren for å bevise at alle tok feil. Det er vanskelig fordi klubbene ikke vil miste sine beste spillere, sier nordmannen.

Når det gjelder spillerne som allerede er i klubben, er det mange som er ute med skade. Ett nytt problem dukket også opp i seieren mot Tranmere.

– Det er bare Nemanja (Matic) som fikk et lite problem mot Tranmere. Han har spilt mye og måtte av til pause. Forhåpentligvis kan han være tilbake på banen i morgen, sier Solskjær.

UTE? United kan miste enda en midtbanespiller mot City. Nemanja Matic er nemlig tvilsom til oppgjøret.

Ellers er det altså Paul Pogba, Scott McTominay og Marcus Rashford som er de tyngste fraværene for Solskjær.

Alle tre er ute med langtidsskader, og manageren vet fortsatt ikke helt nøyaktig når de vil være tilbake.

– Det er vanskelig å sette en tidsplan på langtidsskader, fordi de trenger også å trene seg opp etter skaden er borte. Så må de bli kampklare for å kunne spille.

– Paul har tatt av gipsen sin, mens Scott har fjernet støttebandasjen, så de kan i hvert fall begynne å gjøre en jobb på gresset nå, sier Solskjær.