– Han kan bli den beste midtbanespilleren i verden

Ander Herrera har snakket om Paul Pogba og Manchester United.

Ander Herrera har snakket en del om Manchester United med ESPN.

LES OGSÅ: – Jeg var uenig i noen av avgjørelsene til United-styret

Herrera har som kjent endt opp i Paris Saint-Germain, og hans tidligere midtbanekollega Paul Pogba kobles også stadig vekk til andre klubber enn United.

Herrera vet ingenting om hva Pogba ønsker, ga han uttrykk for i intervjuet.

– Jeg har ikke snakket med ham på lenge, og jeg vet ikke hva han ønsker å gjøre. Det er sant at vi hver dag i avisene kan lese at han ønsker å dra, eller at Manchester United kommer til å selge ham, men jeg vet virkelig ikke hva han ønsker å gjøre.

Herrera er uansett overbevist om at Pogba har mer enn nok av kvalitet.

– Han kan bli den beste midtbanespilleren i verden. Han har alt av kvaliteter, sa 30-åringen, som mener at han ikke har sett midtbanespillere før med alle de kvalitetene.

Tror United kan utrette store ting

Herrera anerkjente likevel at det slettes ikke bare har vært gode tider for Pogba i United-trøya, men tror at franskmannen potensielt kan få til veldig gode ting, og at Bruno Fernandes kan bidra til at de gode tidene kommer tilbake til Old Trafford.

– Det er sant at det har vært noen oppturer og nedturer [for Pogba] siden han kom til klubben, men når han har vært god, så har han vært virkelig god. Det var en nytelse å spille med ham.

– Jeg tror alle Manchester United-fans ønsker å se det beste av Pogba. Det kan skje, og med Bruno Fernandes tror jeg Manchester United kan utrette store ting. Liverpool og Manchester City utretter også store ting, og det er ikke enkelt, men med Paul, Bruno, Marcus… så kan de [få det til].

HAR IKKE FÅTT SPILLE MED POGBA ELLER RASHFORD ENNÅ: Men når det skjer, da kan United utrette store ting, tror Herrera.

Synes Solskjær & co har tatt noen gode avgjørelser

Herrera kom ellers med rosende ord til United, United-manager Solskjær og United-supporterne.

– Jeg er fan av Ole. Han har rødt i hjertet sitt.

– Jeg synes de har tatt noen gode avgjørelser. Det er fortsatt en vei å gå for å kjempe om tittelen akkurat nå, for Liverpool og Manchester City er veldig sterke nå, men jeg tror [United] er på god vei. De har tatt noen gode avgjørelser, og de har signert noen spillere som kan gi klubben mye.

– Jeg vil alltid ha litt United i hjertet mitt, og jeg ønsker dem alt godt siden fansen var fantastiske med meg. Jeg vil aldri være i stand til å gi tilbake all denne kjærligheten, men jeg ønsker dem selvsagt lykke til. Jeg hadde fem fantastiske år i Manchester.

GLAD I UNITED: Ander Herrera, her etter å ha scoret i Solskjærs første kamp som United-manager.