– Han har vært fantastisk en god stund nå, og jeg er sikker på at det er mer i vente

Michael Carrick er ikke overrasket over at det tok tid for Fred å tilpasse seg.

Fred har etter hvert blitt et fast innslag på Manchester Uniteds midtbane, og en mann som har vært det samme tidligere, nemlig United-førstelagstrener Michael Carrick, har snakket med ManUtd.com om brasilianeren.

Han er ikke overrasket over at det tok tid før Fred viste frem hva han hadde å by på.

– Jeg synes han har gjort det veldig bra. Det er ikke alltid enkelt, og jeg tror historien viser det, når nye signeringer kommer inn i denne klubben. Noen ganger tar det litt tid å tilpasse seg, og det betyr ikke at de ikke er gode spillere eller har kvaliteter i spillet sitt. Jeg tror det bare er en del av det å spille for denne klubben og i denne ligaen.

– Premier League er så annerledes enn andre ligaer, så noen ganger tar det tid å bli vant til det, men all kreditt til Fred. Han har prøvd og prøvd, han har lært og han har vært villig til å ta jobben ved å prøve å bli bedre.

LES OGSÅ: Dette liker Carrick best med Bruno

Fred og Scott McTominay fikk et godt samarbeid før sistnevnte ble skadet, og Fred har nok tapt en del på McTominays skade, men i januar vant Fred klubbens egen månedens spiller-pris, stemt frem til en soleklar seier av supporterne.

– Han har vært fantastisk en god stund nå, og jeg er sikker på at det er mer i vente, for han ønsker å lære enda mer, og å bli bedre og bedre. Som med enhver spiller er det fortsatt mye som kan bli bedre, så vi kommer til å jobbe videre med det.

BEDRE DENNE SESONGEN: Fred.

Nå gleder Carrick seg til den kommende fasen av sesongen.

– Det er nå det gjelder, den avgjørende delen av sesongen hvor en går mot slutten av cupturneringene, og en ønsker å være med der å kjempe. Dette er den delen av sesongen jeg alltid elsket og blomstret i, fordi det er nå det virkelig gjelder.

– Jeg tror denne vinterpausen har vært bra for oss. Tiden vil vise oss hva fremtiden bringer, men synes det var et godt tidspunkt for oss til å regruppere, samle energi og så kjøre på igjen fordi vi har en travel tid fremfor. Det er det gutta er ganske vant til nå, så det går bra. Det blir en travel tid med mange kamper, så vi ser frem til det.