– Han har vært enestående

Sist uke ble Dean Henderson kritisert av egen sjef. Etter helgas kamp vanket det ros fra samme mann.

Sheffield United-manager Chris Wilder er kjent for å ikke legge noe mellom når noen holder en mikrofon i nærheten av munnen hans, og det gikk ut over Manchester United-keeper Dean Henderson etter kampen mot Liverpool i slutten av september.

– Om han ønsker å være en profesjonell fotballspiller, så skjer slike ting. Men om han ønsker å spille for topplagene, og om han ønsker å spille for England, så må han gjøre det bedre. Han må konsentrere seg mer. Det er en skuffende dag for ham. Jeg kommer ikke til å putte armen min rundt ham – han må rett og slett gjøre det bedre, sa Wilder.

TABBET SEG UT: Dean Henderson fikk kritikk etter feilen som ga Liverpool alle tre poengene på Bramall Lane.

Lørdag fikk Henderson sjansen til å gjøre det godt igjen da Blades besøkte Vicarage Road og Watford, og han responderte på typisk Henderson-vis: ved å holde nullen.

LES OGSÅ: Ble den store helten

Lokalavisa Sheffield Star ga Henderson karakteren 8 for innsatsen, og denne gangen fikk Henderson også ros fra Chris Wilder.

– Han har vært enestående. Det stakk ham litt det som skjedde sist uke, men han slo hardt tilbake, sa Wilder ifølge lokalavisa.

– Dette er slikt som skjer i både fotballen i livet, og alt handler om hvordan en reagerer, og hvordan en overvinner neste hinder. Det er ingen overraskelse at han [responderte godt]. Han har vært ryddig i arbeidet sitt, og er en virkelig god målvakt.

GOD: Dean Henderson.