– Han har ikke mistet selvtilliten

– Men Wilfried Zaha er frustrert, sier Gareth Southgate.

Han har vært på benken et par ganger.

Men foreløpig har ikke Wilfried Zaha vært på banen for United etter at han startet og spilte én time av 2-0-seieren mot Wigan i Community Shield.

Etterpå har han måttet nøye seg med noen reservelags-opptredener, 16 minutter for det engelske A-landslaget mot Skottland og deretter to kamper for det engelske U21-landslaget.

Nå forbereder han seg til tirsdagens U21-kamp mot Litauen, men landslagssjef Gareth Southgate innrømmer at han har sett en frustrasjon hos 20-åringen.

– Jeg har ikke sett noe mangel på selvtillit, men jeg har sett frustrasjon siden han så veldig gjerne vil spille fotball. Han er imidlertid i en fantastisk klubb, og han innser at han må jobbe knallhardt og være tålmodig for å komme på laget.

– Mot Litauen får han imidlertid muligheten til å vise hva han er god for, og jeg håper han lar all frustrasjonen gå ut over Litauen, sier den engelske U21-manageren til The Sun.

Zaha selv er så desperat etter spilletid at det mandag kom flere rapporter om at han ønsket et låneopphold vekk fra United i januar hvis han ikke har fått spilletid før den tiden.