– Han har alltid vist respekt for meg

De siste kampene har Paul Pogba virkelig vist seg frem som den stjernespilleren José Mourinho signerte fra Juventus i 2016; noe Ole Gunnar Solskjær skal ha mye av æren for. Den norske manageren letter nå på sløret om forholdet til den franske midtbanespilleren.

– Jobben min er å være åpen og ærlig med han, og det er noe jeg virkelig kan. Jeg skal ikke fortelle noe angående rådene jeg har gitt han, men jeg har alltid kunnet snakke åpent og direkte med Paul, og jeg har alltid hatt et godt forhold til han, forteller Solskjær.

Så sent som før jul kom det uttalelser fra Pogbas agent, Mino Raiola, om at den franske midtbanespilleren ønsket seg bort fra den rødkledde Manchester-klubben. Dette skapte stor ståhei i mediene, men Solskjær holdt hodet kaldt, og hadde troen på spilleren sin.

GODT FORHOLD: Ole Gunnar Solskjær sier han alltid har hatt et godt forhold til Paul Pogba.

Det høster han nå godene av.

– Han har alltid vært åpen og ærlig med meg og, men det som folk kanskje ikke ser når det kommer til Paul, er hvor mye han bidrar i bakgrunnen. Selv når han ikke spiller, bidrar han, og det har til og med hendt at han har hjulpet med å få de andre spillerne til å forstå når jeg har forklart ting, avslører den norske manageren.

– Han har alltid vist respekt for meg og mine avgjørelser.

Videre skryter han av mentaliteten til Pogba, samt også Bruno Fernandes og Edinson Cavani, som alle tre kan være store drivkrafter i et potensielt ligagull.

– Det finnes mange av spillerne som blir hentet inn i klubber fordi de er store talenter, men det er viktig å sørge for at det er personligheter som passer inn i en større gruppe. Med Edinson, Bruno og Paul vet jeg at jeg har tre spillere, samt en hel gruppe, som alltid er klare for å gi jernet; det gjør min jobb 100% lettere.