– Han gikk fra buing til jubel. Det sier alt

England-manageren var særdeles fornøyd med Marcus Rashfords innsats mot Costa Rica.

England-manager Gareth Southgate brukte flotte ord etter at Marcus Rashford scoret ett mål og var banens beste da England slo Costa Rica 2-0 i generalprøven til VM.

Southgate sendte utpå et reservepreget lag, med Rashford og Jones fra start i førsteelleveren, men fikk nok noe å tenke på frem til VM-åpningen mot Tunisia 18. juni etter 20-åringens prestasjon.

– Det som gledet meg mest var at han så ut til å kose seg med fotballen i kveld. Han brysket seg utpå der. Han er en Manchester United-spiller, ble buet på i starten, men jublet til på slutten. Det sier alt om prestasjonen hans. Jeg er veldig glad på hans vegne, sa England-manageren etter kampen.

– Han har hatt en vanskelig sesong, og måtte spille alene som 9er en del ganger. Han vokser fortsatt, og vi glemmer egentlig hvor ung han er. I denne kampen sprudlet han, han lekte seg. Det var deilig å se, fortsatte Southgate.

– Målet var verdensklasse, la han til.

Se målet her

– Ja, min beste kamp

Rashford selv sa til ITV at han ikke hørte buingen fra hjemmefansen på Elland Road, Leeds’ hjemmebane.

– Men å lykkes med et slikt skudd i en kamp – det er belønningen man får for å trene. Om dette var min beste kamp for England? Ja, jeg er nok enig i det. Jeg forsøkte bare å kose meg i dag, sa han til ITV etter kampen.

– VM? Alt er mulig. Vi drar dit med store forhåpninger.

Se Rashfords Zlatan-finte her.