– Han er fantastisk!

– Statistikken hans lyger ikke, sier Erling Braut Haaland som også kommer med ros til Ole Gunnar Solskjær.

Jadon Sancho har gjentatte ganger blitt linket til Manchester United.

Selv om både Barcelona og Real Madrid skal ha fulgt den engelske unggutten tett, anses United som favoritter til å sikre seg den målfarlige Dortmund-spilleren.

– Statistikken lyger ikke

Erling Braut Haaland ble selv linket til Manchster United før han skrev under for Dortmund, og i et intervju med ESPN forklarer Braut Haaland hvorfor han verdsetter lagkameraten Sancho så høyt.

– Han er en fantastisk spiller og statistikken lyger ikke. Det han har gjort for oss denne sesongen har vist at han er en utrolig spiller som bare vil bli enda bedre, sier Haaland til ESPN.

Og legger til:

– Vi er heldige som har han hos oss. 

SAMMEN I UNITED?: Marcus Rashford og Jadon Sancho har funnet tonen på landslaget. Kan de ende opp som lagkamerater i United også?

Selv om United regnes som favoritter til å hente Sancho, skriver nettstedet Bleacher Report at det er høyst usannsynlig at Manchester United vil betale over 100 millioner pund for Sancho i sommer som et resultat av den pågående coronaviruskrisen.

Nettstedet anslår imidlertid at de fleste spillere nå har fått en reduksjon i prisen på minst 15 prosent, og dersom United skulle få muligheten til å hente den unge landslagsspilleren for rundt 85 millioner pund, kan det være en akseptabel pris.

Flere engelske medier har imidlertid spekulert i at United ikke vil ha muligheten til å betale mer enn 60 millioner i sommer og at andre storklubber, som for eksempel Liverpool, ikke vil kunne hente noen spillere.

– Lærte mye av Solskjær

Den norske Dortmund-spissen røper også at han har hentet mye inspirasjon fra å studere spillere som Cristiano Ronaldo og Zlatan Ibrahimovic, men roser også en annen spisslegende i United som han sier var svært viktig for hans egen utvikling.

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær trente Haaland i Molde da unggutten tok enorme steg på kort tid. 

ROSER SANCHO: Erling Braut Haaland omtaler United-aktuelle Jadon Sancho som en fantastisk spiller.

– Da jeg kom til Molde som en 16-år gammel gutt lærte han meg mange ting allerede fra første dag. Han var en spiss, og jeg er en spiss. Han har vunnet Champions League og det er også en drøm for meg, forklarer Haaland.

– Han lærte meg slike ting som avslutningsteknikker og bevegelser i 16-meteren, sier nordmannen til ESPN.