– Han er desperat etter å spille fotball

Paul Pogba er fortsatt skadet, og ble et tema under den lukkede delen av tirsdagens pressekonferanse. Der kunne Solskjær fortelle om situasjonen rundt franskmannen.

– Han har hatt en forferdelig sesong med tanke på skader og han er desperat etter å spille fotball, og er det én ting jeg vet om Paul, så er det at han elsker å spille fotball og han elsker å trene. 

Det svarte Ole Gunnar Solskjær på spørsmål om Paul Pogba har den rette innstillingen og om franskmannen kan bidra for United denne sesongen.

– Han kan ikke vente med å komme tilbake til banen. Når han er tilbake vil han nyte fotballen.

Britisk presse har tidligere koblet Pogba med en Rashford-tweet, og gitt et forsøk på å sammenligne holdningene til de to United-stjernene. På tirsdagens pressekonferanse kom det nok et spørsmål på Pogbas holdninger i United.

POGBA: Kan ikke vente på å bli klar ifølge Solskjær.

Er han fokusert?

– Jeg ser en gutt som er lei av å være skadet. Han har alltid vært en profesjonell spiller. Jeg er med andre ord ikke i tvil om at når han kommer tilbake vil han nyte å spille.

Solskjær fikk videre spørsmål om betydningen til Pogba og Scott McTominay.

– De vil selvfølgelig hjelpe oss. Scott har tatt steg denne sesongen og Paul har vist flere ganger hva han kan.

Likevel kunne ikke nordmannen love noen startplass til de skadde midtbanespillerne når de returnerer.

– Fred og Nemanja har vært fantastiske den siste tiden, for de har måttet spille hver kamp. De kommer også til å ha noe å si, man kan ikke bare komme å ta plassen til noen.

Så får vi se om en viss portugiser også vil melde seg inn om kampen om en plass på laget til Solskjær.