– Drømmer blir til virkelighet

Axel Tuanzebe og Andreas Pereira har snakket med MUTV etter Rochdale-kampen.

Mange spillere drømmer bare om å spille for United, men Axel Tuanzebe har en stund vært åpen om at han også bærer på ambisjoner om å være kaptein for klubben.

– Drømmer blir til virkelighet, sa han til MUTV etter onsdagens kamp, der han ledet laget ut på banen, og også var en av få spillere som imponerte.

– Jeg hadde gåsehud da jeg gikk inn på banen. Dette er noe jeg har jobbet for lenge, og øyeblikket kom endelig, og jeg er bare takknemlig overfor manageren, klubben og denne spillergruppa for å dele dette øyeblikket med meg.

Valget kom som en overaskelse på Tuanzebe, som ikke visste det lenge i forveien.

– Ja, det var en fin overraskelse. Jeg var klar til å tøye litt, og Mike Phelan kom til meg og sa «er du klar til å gå for å se dommeren?», «hva mener du?» han sa «kom igjen, du er kaptein».

Se hele intervjuet under:

– Han er der for å score mål, og det er det han gjør

Andreas Pereira snakket også med MUTV etter onsdagens marginale avansement.

Han ble først spurt om sine tanker om trekningen.

– Det er en god kamp, en tøff kamp, men vi kommer til å forberede oss til den, og prøve å vinne kampen. Men nå må vi konsentrere oss om neste kamp: Arsenal.

SCORET PÅ STRAFFE: Andreas Pereira.

– Vi var komfortable med ballen, og hadde den mesteparten av kampen, men klarte ikke helt å finne pasningen gjennom [forsvaret], eller å avslutte skikkelig. Vi hadde mange skudd, men var litt uheldige med avslutningene. Til slutt fikk vi målet, men var uheldige som fikk et mål imot. Det var godt at vi gikk videre etter straffespark.

Pereira ble også spurt om sin mening om mannen som i noen minutter så ut til å bli Uniteds matchvinner, nemlig Mason Greenwood.

– Godt skudd. Han er der for å score mål, og det er det han gjør.

MÅLFARLIG HERREMANN: Mason Greenwood.

Brasilianeren scoret på sitt straffespark, og Stewart Gardner ønsket å høre hva han følte mens han gikk mot Stretford End for å ta straffesparket.

– Det er en god følelse. Jeg følte at jeg helt sikkert ville score, og Stretford End bare sugde ballen inn. Så ja, det var en god følelse.

– Ja, det er en lang vei å gå (fra midtbanen), men jeg var sikker på at alle ønsket at jeg skulle score, og jeg hadde også følelsen av at jeg ville gjøre det.

Psykologiprøve

Rochdale-helten Luke Matheson, som bare 16 år gammel scoret sitt første seniormål på selveste Old Trafford, var en av flere Rochdale-spillere som imponerte stort.

Matheson tok seg en tur inn i presserommet etterpå, og virket ganske målløs (i motsetning til på banen).

– Jeg tror ikke jeg klarer å finne ord, sa Matheson.

Torsdag har unggutten en psykologiprøve på skolen.

UTLIGNET: Luke Matheson.