– Han er den eneste som har prestert på toppnivå

United-legenden Peter Schmeichel forstår seg ikke på de som begynner å tvile på David de Gea.

Peter Schmeichel blir av mange regnet som den beste United-keeperen gjennom tidene. David de Gea har seilet opp til å ta over den tronen de siste årene, men svak form den siste tiden har gjort at mange har begynt å tvile på spanjolen.

I et intervju med Manchester Evening News tar den danske keeperlegenden De Gea i forsvar, og mener kritikerne må ta seg sammen.

– Folk må slutte å være dumme. Hele laget er inne i en dårlig periode, og sannheten er at den perioden har vart gjennom mange år nå, sier Schmeichel.

TIDENES BESTE: Peter Schmeichel blir av mange regnet som tidenes beste United-keeper.

– Det er bare én mann som har prestert på et høyt nivå gjennom hele den perioden, og det er David de Gea. På et tidspunkt i løpet av karrieren så vil det komme en periode hvor ikke alt går din vei, og da vil alle vende seg mot deg.

Den spanske målvakten har vært skyldig i flere baklengsmål den siste tiden, men Schmeichel ber alle tenke på hvor viktig han er for laget.

– Det er så enkelt for alle å gå løs på han i sosiale medier. Men tenk nå på hvor god han har vært for klubben, og heller støtt han fremfor å kritisere han, sier Peter Schmeichel.

Ole Gunnar Solskjær sa på fredagens pressekonferanse at De Gea vokter buret mot Huddersfield.