– Han er allerede en vidunderlig spiller

Luke Shaw har deltatt i en spørsmål/svar-seanse med Sky Sports, og ble der spurt om sitt inntrykk av Amad Diallo etter å ha trent litt med nysigneringen.

– Han er fortsatt så ung, men han har kommet inn på trening og en kan se at han har selvtillit. Du kan se det på måten han spiller på. Førstetouchen hans er briljant, og så er det måten han tar ballen og løper mot motspillerne på. Han har fantastiske ferdigheter, men han er som jeg sa fortsatt veldig ung, og har en lang vei å gå, men en kan allerede se at han kommer til å være en for fremtiden, og jeg er sikker på at han ikke er langt fra å få en førstelagskamp.

Torsdag fikk 18-åringen debuten sin for United, og det er ventet at det blir mer spilletid på han fremover. Samtalen ble gjennomført før den kampen, noe som forklarer enkelte av Shaws formuleringer.

– Han er et vidunderlig talent, og er allerede en vidunderlig spiller, så jeg er sikker på at fansen gleder seg til å se ham i aksjon. 

FIKK UNITED-DEBUTEN AV SOLSKJÆR: Amad Diallo.

Minner om Mahrez?

Hvilken spiller kan Amad Diallo sammenlignes med?

Luke Shaw forteller at Harry Maguire sammenlignet unggutten med en gammel lagkamerat fra Leicester-tiden.

– Harry sa til meg her om dagen at Diallo minner ham om Mahrez fra da han var i Leicester. Veldig rask, god teknisk, bevegelig, kan snu veldig raskt, og jeg er enig med Harry – han minner meg om Mahrez. 

Han ga videre uttrykk for at det vil være bra for United om nysigneringen kan bli like god som Mahrez.

LIGNER: Luke Shaw og Harry Maguire synes at Amad Diallo som spiller minner om Ryiad Mahrez.

Under kan dere se hele Sky Sports-videoen:

Noen andre ting Shaw svarte under spørsmål/svar-seansen:

  • Den tøffeste motstanderen han har møtt er Lionel Messi (ikke så veldig sjokkerende den, kanskje).
  • Bruno eller Fred styrer musikken i United-garderoben nå. Det har vært mye portugisisk og brasiliansk musikk, men Bruno skal ha flettet inn litt mer engelskspråklig etter hvert etter å ha fått klager fra andre spillere.
  • Alle elsker Eric Bailly. Han er sprø, men på en positiv måte.
  • Hvem som ville tatt medaljer på 100 meter sprint av United-spillerne: Daniel James ville tatt gull, og så delt sølvmedalje mellom Rashford og Shaw selv – med Tuanzebe like bak.
  • Da Shaw ble spurt om hvem som var den beste avslutteren, så sa Shaw at Solskjær har sagt at nettopp Shaw er en av de beste – «jeg forstår hva folk tenker, jeg scorer ikke mange mål!». Han endte til slutt opp med å trekke frem Rashford, Martial og kanskje spesielt Greenwood, som han sa minnet ham om Robin van Persie.
  • Om Paul Pogba: – Folk dømmer han kanskje annerledes fra utsiden, men alle elsker ham og beundrer ham i United. Han er en veldig viktig del av laget vårt.