– Han bommer aldri

Han har bare akkurat fylt 18 år, Mason Greenwood.

Likevel ligger det an til at han starter for det engelske U21-landslaget i EM-kvalifiseringskampen borte mot Albania fredag klokka 19.

Han fikk to innhopp for U21-laget i september, bare 17 år gammel, men siden den gangen har han scoret tre mål på fire kamper fra start av for United i alle turneringer – og fylt 18.

– Det er bare å se på ham på trening. Han bommer aldri, sier U21-landslagstrener Aidy Boothroyd til Daily Mail.

– Og når du har en manager som Ole Gunnar Solskjær som sier fine ting om ham og også om avslutningskvalitetene hans så må du lytte til det.

– Det spesielle er at han kan velge en avslutningsteknikk til enhver situasjon. Han er en glimrende avslutter, fortsetter landslagstreneren.

TO STORTALENTER: Mason Greenwood og Phil Foden sammen på U21-landslagets trening denne uka.

Fredag kveld er det ventet at Greenwood får sjansen på topp fra start for England U21 sammen med Liverpools spisstalent, Rhian Brewster. Sistnevnte er halvannen år eldre enn Greenwood, har to 90 minuttere for Liverpool, men står fortsatt uten scoring.

United og Liverpool, sammen, altså, men fra mange supporteres syn kanskje like mye en duell – hvem scorer flest?

– De er begge veldig talentfulle, men de er begge fortsatt veldig unge. Det å komme hit til Albania, det er en viktig del av utviklingen deres. De må levere når det trengs, og det er jeg sikker på at de kommer til å gjøre også.

Det er fortsatt tidlig i EM-kvalifiseringen for U21-lag, men England står med tre seirer på tre kamper til nå og leder dermed gruppa si selv om andre lag allerede har spilt to kamper mer enn engelskmennene.

Neste U21-EM spilles i Ungarn og Slovenia i juni 2021.