– Gruer meg mest til gnagsårene

Da skadene traff United som verst var Øystein Storli litt for tøff i uttalelsene sine.

Har du en bra helg?

Sjansene er i alle fall stor for at den er bedre enn den helga United-fan Øystein Storli nå er i gang med. Lørdag startet han nemlig på en 16 mil lang gåtur til Oslo. Mål: Å rekke frem til Scotsman før onsdagens Europa League-finale mot Ajax.

Hvorfor, spør du?

Jo, vi lar Øystein selv forklare.

– Jeg har alltid trodd og håpet på at vi skulle komme oss til Europa League-finalen, men da vi mistet midtstoppere i fleng, så skrev jeg dette på twitter, mest humoristisk ment, sier han.

Og da finalebilletten ble sikret var det ingen vei tilbake.

– Det er cirka 16 mil inn til Oslo, og jeg regner med å gå mellom sju og åtte timer om dagen. Gåruten blir Brumunddal – Hamar – Minnesund  -Eidsvold – Jessheim – Lillestrøm og så inn til Oslo.

– Jeg går også i United-drakt, så om noen ser meg så hadde det vært hyggelig med en prat langs veien, da det nok kan bli kanskje kjedelig etter hvert, sier han videre.

– Angrer du?

– Jeg tror nok at jeg kommer  til å angre etter hvert, og så hadde det vært utrolig surt om vi taper finalen etter en slik tur.

– Jeg gruer meg til eventuelle gnagsår som måtte komme, og etter hvert blir det nok slitne bein.

– Samtidig gleder jeg meg til å komme frem til verdens beste supportergjeng, og forhåpentligvis feire en seier, sier Storli til united.no.

Vi kan bare ønske lykke til på veien!