Grimshaw følger Pearson ut

Preston-sjef Simon Grayson har bekreftet at Grimshaw er enig med klubben om de personlige betingelsene, mens to målvakter lånes ut.

Preston North Ends overgangsstrategi virker for tiden å bestå i å ta en telefon til Manchester United. Will Keane har vært på lån der tidligere denne sesongen, Sam Johnstone har for andre år på rad blitt sendt på lån til klubben fra hjembyen, og nå nylig signerte Ben Pearson en permanent overgang med Lancashire-klubben.

I tillegg låner de også ex-red Marnick Vermijl (som for øvrig har bursdag i dag, vi gratulerer!) fra Sheffield Wednesday.

Nå får de følge av Liam Grimshaw. Motherwell har bekreftet at lånet av Grimshaw er avbrutt, og at de ikke klarte å signere United-spilleren permanent slik de håpet på, siden en engelsk klubb meldte seg på. Den klubben er Preston, og manager Simon Grayson bekreftet tirsdag kveld at spilleren skulle gjennomgå en medisinsk test onsdag morgen, og at det var enighet om personlige betingelser.

Ingenting har foreløpig blitt bekreftet onsdag om verken kontraktssignering eller medisinsk test, men det er nok liten grunn til å tro at overgangen velter på nåværende tidspunkt. Grayson er i alle fall strålende fornøyd med å få Grimshaw til klubben:

– Han er en unggutt jeg kjenner til, og han kommer fra en fantastisk bakgrunn i Manchester United. (…) Jeg er strålende fornøyd med at vi har fått tak i ham.

Grimshaw har vært i United siden han var sju år.

FA Youth Cup Quarter-Final - Manchester United v Charlton Athletic

To keepere utlånt

United har ellers lånt ut ytterligere to målvakter fra klubben. Kieran O’Hara får et nytt låneopphold i Morecambe, der det ikke ble spilletid forrige gang. Også denne gang er han sannsynligvis tiltenkt en rolle som andrekeeper.

19-åringen satt på benken i gårsdagens hjemmekamp (1-1) mot Exeter. Avtalen varer ut sesongen.

O’Hara hadde i høst i tillegg et opphold i Stockport County, som nå får låne 18-åringen Dean Henderson fra United. Den avtalen er i utgangspunktet for den neste måneden, men det ligger en forlengingsopsjon der.

Få timer etter at Henderson-overgangen ble bekreftet, kom for øvrig nyheten om at Stockport-manager Neil Young og flere i trenerteamet sa opp jobben. Forhåpentligvis får det ingen negative konsekvenser for vår mann.

Manchester United v Hull City: FA Youth Cup
LÅNES UT: Dean Henderson.