– Greenwood spilte ikke på grunn av skade

United-treneren forteller at 19-åringen ikke var i stand til å spille mot Newcastle.

I sin pressekonferanse etter kampen mot Newcastle, får Solskjær spørsmål om hvorfor Mason Greenwood ikke var med i stallen.

Den norske treneren forteller at angrepstalentet har pådratt seg en liten skade.

– Mason var ikke i form til å spille, så vi kunne ikke bruke ham, sier Solskjær, uten å si hvilken type skade det er snakk om.

– Forhåpentligvis kommer han seg kjapt.

Uten Greenwood valgte Solskjær en fronttrio bestående av Juan Mata, Marcus Rashford og Daniel James, med Bruno Fernandes i tierrollen. Det valget er nordmannen fornøyd med.

– Jeg synes vi var balanserte angrepsmessig i dag. Dan (James) og Marcus vil naturligvis skape problemer med sin fart, mens Juan og Brunos intelligens og kreativitet skapte sjanser for oss. Vi kunne ha scoret flere.

Walisiske James fikk sjansen i startelleveren, og Solskjær mener den lynhurtige kantspilleren absolutt ikke gjorde seg bort.

– Han har en utrolig fart, og han viser hvor sulten han er. I dag var han mer positiv, og stolte mer på seg selv, sier Solskjær og fortsetter:

– I dag var det en veldig god prestasjon av Dan.

LYNVING: Daniel James roses av Ole Gunnar Solskjær, etter at waliseren var kvikk mot Newcastle.

Også rutinerte Mata får skryt, etter en ny god kamp fra start.

– Juan har spilt fantastisk, og han er slik en proff. Alle vet om kvalitetene hans, og han har ventet på sjansen sin.

Solskjær mener Mata har tatt den sjansen han har fått med begge hender.

– Jeg får spørsmål om hvorfor den ene, den andre og den tredje ikke spiller, men det er fordi vi har så mange gode spillere. Det handler om å ta sjansen sin, og det har Juan definitivt gjort.