Sesongen er over. Det var ingen spektakulær kamp fra noen av lagene, men Cardiff stakk av med tre irrelevante poeng før de tar turen ned en divisjon.

Vi følger siste serierunde live! Nederst i saken kan du lese vår liveblogg.

Manchester United – Cardiff: 0-2
(Nathaniel Mendez-Lang, 22, 54)

Kampen:

Manchester United åpner kampen best. Ikke veldig bra, men best. Det dabber litt etter litt av, og de rødkledde får en knekk når det blåses straffe til gjestene. Diogo Dalot med en god takling, men motspiller bommer på ballen og det kan se ut som om det er en felling. Reprisene er iallfall klare. Straffen settes enkelt av Nathaniel Mendez-Lang. Lite å skrive hjem om etter straffemålet. Gult kort på Pereira og noen positive takter fra Mason Greenwood.

En andreomgang som åpner litt som den første. United åpner best, ikke veldig bra, men best. Ti minutter inn i omgangen utnytter Cardiff et begredelig posisjonert United-lag til å doble ledelsen. Igjen er det Nathaniel Mendez-Lang som får sette ballen i mål. Etter 0-2 i sekken er det stort sett United som holder i kula, og produserer skudd, men det er særdeles få ganger det blir ordentlig farlig. Neil Etheridge har en god kamp i Cardiff-målet.

Jeg sitter igjen med et positivt inntrykk av Greenwood som spiller hele kampen, og en bitterhet av at det blir idømt straffespark etter en ren takling fra Dalot. Uansett er det ikke bra nok fra United i dag.

Uniteds lag: De Gea – Dalot (Valencia, 74), Smalling, Jones (Martial, 46) Young – McTominay, Pereira (Gomes, 74), Pogba – Lingard, Rashford, Greenwood