God start for England U19

Kaptein Matt James (bildet) og Reece Brown spilte begge hele kampen for England da de slo Østerrike 3-2.

England spilte søndag sin første kamp i U19-EM og Østerrike sto på andre banehalvdel. Det ble en spennende kamp, som England til slutt vant 3-2. West Ham-spilleren Frank Nouble scoret to mål i første omgang og det virket som England hadde god kontroll. Tidlig i andre omgang reduserte Østerrike, men England kunne puste lettet ut igjen noen minutter senere da Thomas Cruise sendte England opp i en ny tomålsledelse. Da virket det som at kampen var avgjort, men Østerrike reduserte igjen 12 minutter før slutt. Flere mål ble det ikke og England sikret seg de tre poengene i åpningskampen.

De to United-spillerne Matt James og Reece Brown hele kampen for England og gjorde det bra. Brown var solid på høyrebacken, mens James, som neste sesong er utlånt til Preston, var kaptein for engelskmennene og imponerte på midtbanen.

Neste kamp for England er mot Nederland på onsdag.