God start for kaptein Garner

Tre poeng for Garner og Laird i U17-EM.

Fredag kveld var en heller dårlig kveld for Manchester United. Tap mot Brighton var skuffende, og måten det skjedde på var like skuffende.

Det var uansett ikke alle tilknyttet United som hadde en like dårlig kveld.

James Garner og Ethan Laird er begge med Englands U17-landslag på U17-EM (som blir spilt i England), og begge spilte hele kampen (Garner som kaptein) da England vant 2-1 mot Israel på Proact Stadium i Chesterfield.

Garner var for øvrig en av tre nominerte til Jimmy Murphy Player of the Season-prisen som Tahith Chong vant.

Det var nok en bedre dag for kapteinen enn for Laird, som laget straffesparket som Israel scoret på, men uansett var det en god start for U17-landslaget, som er i gruppe med Israel, Sveits og Italia (Italia slo Sveits i sin første kamp). Neste England-kamp nå er mandag kveld mot Italia på Bescot Stadium i Walsall.

BLE STRAFFET: Ethan Laird.

Se høydepunkter fra kampen her.

Garner og Lairds deltakelse i U17-EM gjør at United nok stiller noe svekket i lørdagens U18-finale mot Chelsea (som bare har én spiller med i U17-EM). Den kampen følger vi på United.no klokka 13.00 (skandinavisk tid).

PS. Arnau Puigmal (Spania) og Largie Ramazani (Belgia) er også med i U17-EM. De spiller sine første kamper lørdag kveld.