Se målene til de utlånte

Macheda scoret to, og Bébé storspilte. Les lånerapporten, og se de fire målene scoret av våre lånesoldater.

Lørdag 5. april

Ikke bare Uniteds førstelag var i aksjon i helgen, også de utlånte. Og med det følger det selvsagt en full lånerapport om hvordan leiesoldatene har gjort det for sine respektive klubber.

Cardiff City 0-3 Crystal Palace

Wilfried Zaha spilte fra start i kampen som skulle avgjøre Cardiffs skjebne i følge Ole Gunnar Solskjær. Zaha minnet sine gamle lagkamerater om hva han er god for med flere farlige løp fremover i banen, men han klarte aldri å skape de helt store sjansene.

Kampen endte med et stygt nederlag, og kampen for å overleve i Premier League blir nå tøff for Cardiff.

Doncaster 1-3 Birmingham

Federico Macheda møtte gamle lagkamerater da Birmingham reiste til Doncaster. Italieneren hadde et kort låneopphold hos hjemmelaget tidligere i sesongen, men han viste ikke nåde hverken for gamle kjente, eller for Doncaster-keeper Sam Johnstone, og scoret to av målene i den viktige seieren.

Den første scoringen kom da han rappet ballen fra en Doncaster-spiller og trillet ballen i det lengste hjørnet, og han utlignet med det Doncasters ledelse. Hans andre, Birminghams tredje, headet han inn et drøyt kvarter før slutt.

Tom Thorpe spilte også hele kampen for Birmingham, og unggutten gjorde en god figur, og fikk med seg en målgivende pasning da han headet ballen inn i feltet der Macheda ventet og la på til 3-1.

Tyler Blackett var ikke med i troppen til Birmingham til denne kampen.

Under kan du se høydepunkter fra kampen. Machedas første mål kommer etter litt over ett minutt, mens det andre kommer etter rundt to minutt. Under den videoen igjen ligger et intervju med Tom Thorpe.

Wigan 1-0 Leeds

Nick Powell spilte den første timen for hjemmelaget, da de slo Leeds, og sørget for at en play off-plass nå virker veldig sikker.

Powell hadde en helt ok dag på jobben, men burde vært mer involvert i Wigans angrep. På stillingen 0-0 spilte Jordi Gomez en nydelig pasning gjennom Leeds-forsvaret, men Powell sov i timen, og startet aldri løpet som garantert ville sendt han alene med keeper.

Blackburn 2-0 Ipswich Town

Michael Keane fikk en tøff start mot Ipswich, og bare etter syv minutter kunne han blitt syndebukk da han lot Daryl Murphy gli forbi han inne i 16-meteren. Heldigvis for Keane ble det ikke mål ut av muligheten, og videre utover kampen tok han seg kraftig sammen.

Hjemmelaget scoret to mål og vant til slutt komfortabelt, med Keane på banen gjennom hele kampen. Midstopperen holdt på å bli målscorer, men headingen hans ble reddet, og helt mot slutten burde fått en målgivende pasning selv, da han på lekkert vis la igjen til en medspiller, som fikk skyte mot nesten åpent mål, uten å få uttelling.

Barnsley 0-0 Brighton

Jesse Lingard fikk 78 minutter for Brighton, uten å klare å hjelpe laget sitt til tre sårt tiltrengte poeng i kampen om en play off-plass i Championship. Lingard hadde noen fine detaljer, men laget slet med å produsere de helt store sjansene, og avstanden opp til play off begynner nå å bli stor.

Bournemouth 2-1 Queens Park Rangers

Will Keane fikk ikke plass i troppen til bortelaget til denne kampen.

Charlton 0-1 Reading

Davide Petrucci spilte de siste 25 minuttene for hjemmelaget, uten å klare å hindre at Reading scoret vinnermålet noen minutter etter at han kom inn.

Blackpool 1-2 Yeovil

Tom Lawrence spilte en stor rolle da Yeovil tok tre uhyre viktige poeng, som sender dem opp i ryggen på de andre lagene som kjemper mot nedrykk fra Championship.

Etter 75 minutter ble Lawrence spilt gjennom i mellom hjemmelagets midtstoppere. Lawrence gjorde ingen feil, satte ballen mellom beina på keeper, og kunne juble for 2-0-ledelse for laget sitt.

Blackpool sørget for spenning med en redusering, men alle poengene ble til slutt med Yeovil hjem.

Under kan du se høydepunktet fra kampen. Om du er mest interessert i å se målet til Lawrence så kan du begynne å se etter ett minutt og fem sekunder av videoen.

Portsmouth – Hartlepool

Jack Barmby startet kampen for bortelaget. Portsmouth tok ledelsen allerede etter to minutter, og Hartlepool klarte aldri å kjempe seg inn i kampen igjen. Barmby ble byttet ut etter 65 minutter.

Paços de Ferreira 1-3 Sporting CP

Er Bebe i ferd med å motbevise alle dem som har avskrevet ham? Før kampen mot topplaget Sporting, hadde han fem mål på de siste fem kampene sine, og det var en fryktløs Bebe som gikk løs på denne helgens kamp.

Før det var spilt 20 minutter hadde Bebe allerede vært frempå to ganger, men begge gangene klarte den portugisiske landslagskeeperen, Rui Patricio å avverge forsøkene. Da Bebe fintet vekk forsvaret og banket ballen mot nærmeste hjørne etter 56 minutter, var imidlertid keeper sjanseløs, og den utskjelte og avskrevne spilleren står dermed med seks mål på seks kamper.

Pacos kjemper mot nedrykk og laget virker ganske så akterutseilt. Likevel spiller Bebe med fantastisk optimisme og selvtillit. Mot slutten av kampen tok han et frispark, som han på Ronaldo-vis sendte ned mot nærmeste hjørne. En ny kjemperedning av Rui Patricio hindret ny scoring.

En joker til sommerens VM-tropp for Portugal?

På denne siden kan du se målet til Bebé. Det vil si, om du klarer å se det gjennom tåka…

Morecambe 0-1 Mansfield

På lånemarkedets siste dag gikk Liam Grimshaw på utlån til Morecambe, men 19-åringen er dessverre enda ikke spilleklar grunnet en kneskade.

NEC 1-1 Cambuur

Marnick Vermijl spilte hele kampen for hjemmelaget, og til tross for at det ble delt ut hele ni gule og tre røde kort i løpet av 90 minutter, holdt Vermijl seg utenfor trøbbel, og leverte en god kamp.

Søndag 6. april

Real Zaragoza 1-0 Eibar

Angelo Henriquez er lånt ut til hjemmelaget, men chileneren sliter for øyeblikket med en skade, og var dermed ikke i troppen da Real Zaragoza slo Eibar på hjemmebane.

Fiorentina 2-1 Udinese

Andersons utlån til Fiorentina har ikke vært noen stor suksesshistorie sålangt, og brasilianeren har kun startet fire kamper, og i alle de fire har han blitt byttet ut. Denne helgen startet han på benken, men fikk komme innpå, og var med å sikre seieren for hjemmelaget.