«Glory, Glory!» med Erik Nevland i Manchester

Er du i Manchester i forbindelse med helgens kamp på Old Trafford mot Fulham?

Da er du hjertelig velkommen til Crowne Plaza fredag kveld.

Midt i hjertet av Manchester spiller vi inn sesongens tredje episode av «Glory, Glory!» med tidligere United-nordmann Erik Nevland!

Hotellet Crowne Plaza ligger rett ved kjøpesenteret Arndale i sentrum. Arrangementet begynner klokken 18.30 engelsk tid og finner sted til venstre for resepsjonen, der det også vil være en egen bar tilgjengelig for våre gjester.

Inngang er gratis, og arrangementet er åpent for alle, uansett om du reiser med Supporterklubben eller på eget initiativ.

«Glory, Glory!» er en nettserie der tidligere spillere og kjente United-supportere forteller sine historier og deler sine tanker om tingenes tilstand på Old Trafford. Tidligere denne sesongen har vi hatt besøk av Bryan Robson, Alex Rosén og Marius Skjelbæk.

HER KAN DU SE ALLE EPISODENE!

Vi ønsker også å gi united.no-leserne muligheten til å stille sine spørsmål til Nevland. Send inn ditt spørsmål i kommentarfeltet nedenfor!

Erik Nevland spilte til sammen seks kamper for Manchester United på slutten av 90-tallet og scoret ett mål. I Manchester vil han blant annet fortelle hvordan det var å komme på prøvespill som 18-åring og hvorfor han fikk spille kamp med Eric Cantona før han signerte kontrakten.

BEST OF «GLORY, GLORY!»: