– Glemte at United spilte

Nick Powell om torsdagens kamp.

Han gikk ikke glipp av stort, Hull-utlånte Nick Powell, men han kommer kanskje ikke helt godt ut av det, heller, etter praten med Press Association.

Powell, som ble kastet innpå som mulig redningsmann i den avgjørende Champions League-kampen mot Wolfsburg i desember, glemte nemlig helt at det var United-kamp. Fordi han spilte dataspill.

– Jeg glemte det helt, og for å være helt ærlig så var det fordi jeg spilte FIFA. Jeg leste imidlertid rapportene etter kampen, og jeg vet ikke, det er vanskelig. Det er mye press siden manageren har sagt at Europa League er den beste måten å nå Champions League på neste sesongen. De har også hatt mange skader, nå med Wazza ut før kamp og David skadet rett før kamp. Det er likevel ingen unnskyldninger. De burde vunnet, men sånn er det bare, sier Powell.

Powell fikk 22 minutter mot Wolfsburg og 17 minutter i kampen etter mot Bournemouth, men har ikke spilt førstelagsfotball etter – verken for United eller Hull. Det er imidlertid ventet at han debuterer for Hull i helgas FA-cupkamp mot Arsenal.