Gjensyn med Welbeck?

Matchvinneren fra FA-cupmøtet i mars har ristet av seg kneskade og er aktuell for søndagens kamp på Old Trafford.

United mot Arsenal blir møtet mellom henholdsvis nummer 4 og nummer 3 på Premier League-tabellen. Gjestene fra London har i øyeblikket to poengs ledelse på søndagens verter, men også en kamp til gode. Dermed har de muligheten til å stikke fra og sikre seg direktekvalifisering til Champions League. Eller – United kan vinne. Da vil de også legge ytterligere press på et Gunners-lag som mandag gikk på en sjelden mine hjemme mot Swansea.

(Nesten) ribbet skadeliste

Mens United helt sikkert må klare seg uten Michael Carrick, og fortsatt har noen småusikre kort (Wayne Rooney, Marcos Rojo, Chris Smalling, Luke Shaw og Ángel Di María), er den vanligvis så innholdsrike sykestuen på Emirates nærmest for folketom å regne. Alex Oxlade-Chamberlain og Mathieu Debuchy sliter begge med strekkskader bak i låret, og blir neppe friskmeldte til stormøtet på Old Trafford.

Uniteds skadeliste akkurat nå

Trolig klar

Det ser det derimot ut til at tidligere United-spiller Danny Welbeck blir. 24-åringen som flyttet til Nord-London tidlig i sesongen har i likhet med så mange av sine nye lagkamerater hatt sine skadeproblemer. Et trøblete kne har tvunget ham til å stå over de to siste kampene, men ifølge London Evening Standard skal han nå være restituert og i full trening. Dermed kan Welbeck fort bli å se mot klubben han vokste opp i.

Matchvinner i FA-cupen

Sist han dukket opp på Old Trafford, den 9. mars, i sin første retur etter høstens overgang, sørget han for å sende sine gamle lagkamerater ut av FA-cupen. Vi bare minner om det, samtidig som vi regner med at han blir holdt bedre øye med neste gang, det være seg på søndag eller ved en senere anledning. Ikke sant, señor Valencia?

United v Arsenal har avspark søndag klokken 17.00, og vises på TV 2 Sport Premium, Viasat Fotboll (S) og TV 3 Sport 2 (DK).