Giggs mot ny kontrakt

Alt tyder på at Ryan Giggs kommer til å forlenge sin nåværende avtale med Manchester United, en avtale som utløper til sommeren.

Til ManUtd.com sier evighetsmaskinen at han trives bedre med fotballen enn noensinne, og at han i løpet av de neste ukene vil sette seg ned med klubbledelsen for å diskutere fremtiden.

– Vi er snart kommet frem til det tidspunktet da jeg pleier å sette meg ned med manageren for å høre hvilke planer han har. Så får vi se hva som skjer. For øyeblikket føler jeg meg virkelig bra og koser meg som aldri før.

38-åringen scoret ett av målene og drev den sentrale midtbanen sammen med Michael Carrick, da Fulham ble banket 5-0 i midtuken. Og veteranen innrømmer at han liker å spille i den posisjonen.

– Jeg elsker det. Jeg legger ikke skjul på at det sannsynligvis er blitt min foretrukne posisjon. Det er en fryd for meg og Michael å spille sammen når bevegelsene lenger fremme er så gode som de var mot Fulham. Det gjør jobben så mye enklere når spissene beveger seg så bra som de gjorde da, sier Giggsy til klubbens offisielle nettside.

Mot nok en rekord

Som kjent har ingen spilt flere kamper for Manchester United enn Supporterklubbens president. Han overtok rekorden fra Sir Bobby Charlton under Champions League-finalen i Moskva i mai 2008, da han spilte sin kamp nummer 759. Per 23. desember har han opptrådt ytterligere 132 kamper for klubben, og er dermed oppe i et totalantall på 891.Likevel ligger Giggs fortsatt bak nevnte Charlton når det kommer til antall kamper fra start. Det kan imidlertid fort endre seg. Mens Charlton var i førsteelleveren 756 ganger, har Giggs foreløpig nådd opp i 755. Neste gang han får Sir Alex’ tillit fra start, vil Giggs altså tangere den nå 74 år gamle Sir Bobbys meritter også i denne kategorien.

Hva mener du – bør Giggs bli tilbudt ny kontrakt, eller er det på tide å gi seg nå?

Logg inn og si hva du mener om saken.