– Nå må vi gi Ole ammunisjonen han trenger

Det var klasseforskjell – og Ryan Giggs mener Solskjær må støttes på overgangsmarkedet de neste årene for at United skal komme opp på nivå med de aller beste i Europa.

Ryan Giggs mener – ukontroversielt nok – at det var fullt fortjent at Barcelona gikk videre til semifinalen.

– Over de to kampene var de det klart beste laget. De beviste det i dag, sa Giggs til TV 2.

– Vi sa [på forhånd] at hvis Messi var «på», så ville Barcelona vinne, og det var han i kveld.

– United startet godt, men så scoret Messi, og da blir du jagende etter skygger. Det minnet om Champions League-finalen som jeg var involvert i i Roma.

Paul Pogba er spilleren som har produsert flest målpoeng for United denne sesongen, og håpet var at han kunne bli en viktig mann i kveld – men etter en god start forsvant han mer og mer ut av kampen han også.

Giggs ville uansett ikke være for streng med franskmannen da han ble spurt om Pogbas rolle i tapet, men han hadde håpet på enda litt mer – fordi Pogba er en av de spillerne som kan utgjøre en forskjell.

– Vi vet alle at han er en kvalitetsspiller. Du kan ikke bare fokusere på én spiller, men han er en spiller som kunne utgjort forskjellen her. Han stod bak pasningen til Rashfords sjanse helt i starten, så han viste sine ferdigheter der, men vi så det ikke nok over de to kampene.

Nå er Giggs opptatt av at Solskjær trenger å støttes i overgangsmarkedet for at United skal ta steg – og at det må skje over tid.

– Det er mange posisjoner vi må forsterke i. Nå må vi gi Ole ammunisjonen han trenger de neste to-tre årene, mener Giggs, som viste til at Klopp og Guardiola har fått både tid og penger til å gjøre Liverpool og City så gode som de er nå.