– Gi Zlatan to nye år

Gary Neville ville gitt superspissen en toårskontrakt.

Zlatan fyller 36 år i oktober, og vil i så fall nærme seg 38 hvis han får en toårskontrakt, som vil binde ham til United ut sesongen 2018/19.

Svensken har scoret 26 mål for United så langt, til tross for å ha brent mange store sjanser.

Den nåværende kontrakten hans går ut etter denne sesongen, men den inneholder en opsjon som gir Zlatan muligheten til å signere for 12 nye måneder.

Neville mener United like godt kan tilby ham en toårskontrakt.

– Det ville jeg sagt ja til. Rett og slett på grunn av hans profesjonalitet, hvordan han trener og er dedikert til klubben på alle mulige måter, sier Neville, ifølge Sky Sports.

– Etter hva som har skjedd de siste sesongene trenger United store personligheter og karakterer, og mye av Uniteds suksess avhenger av Zlatan. Men det ville selvfølgelig vært umulig for ham å spille hver eneste kamp i to nye år, tilføyer Neville. 

LES OGSÅ: Mitten om Pogba (+)

Trives i United

Ibrahimovic har gjentatt flere ganger at han trives godt i United. Det sier han også i dag.

Men han ville ikke utelukke en overgang til Serie A-klubben Napoli, og holder kortene tett til brystet. Tidligere har det versert rykter om at Champions League-spill er det som skal til før en ny United-kontrakt signeres.

– Man vet aldri, jeg har det veldig bra her. La oss vente og se hva som skjer, sa han da han ble spurt om en mulig overgang til Napoli av Fox Sports. 

LES OGSÅ: Flere med på landslaget

Håper Rashford blomstrer

VILLE GITT ZLATAN TOÅRSKONTRAKT: Sky Sports-eksperten Gary Neville.

Svenskens imponerende scoringsrekke har imidlertid sørget for færre muligheter for en mann som Marcus Rashford.

Neville håper unggutten kan ta vare på muligheten, og vise seg frem nå som Zlatan må stå over flere kamper på grunn av albuen mot Bournemouth. Mot Rostov spiller svensken trolig fra start, men i de to neste PL-kampene må han stå over.

– Det er egentlig bra at United ikke er avhengig av at en unggutt som Rashford må prestere i hver eneste kamp, men på mange måter er han nødt til å ta vare på mulighetene. Men det at han ikke spiller hver kamp, gjør at kan forbedre seg og lære i et roligere tempo. Det som er synd, er at formen hans ikke har vært like bra som den var forrige sesong, sier Gary Neville. 

LES OGSÅ: José bruker et Ferguson-triks (+)